Ytre Oslo Sentrum

Til leie – KONTORLOKALER HELSFYR

Grensesvingen 9
Grensesvingen 9
5
5
6
6
4
4
11
11
8
8
9
9
7
7
10
10
Kontor til leie
Kontor til leie
2
2
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beskrivelse

Velholdt eiendom med luftige kontorer sentralt beliggende ved Fyrstikktorget. Betjent og nyoppusset resepsjon, nyoppusset kantine i toppetasjen med vid utsikt over Oslo. Kantinen bestyrer også møteromsavdeling for bygget.

Heiser med direkte adkomst fra parkeringskjeller. God parkeringsdekning både for leietakere og gjester.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Helsfyr. Fyrstikktorget med alle sine hyggelige kafeer, samt øvrig servicetilbud er nærmeste nabo til eiendommen.

Eiendommen ligger litt tilbaketrukket og således skjærmet fra støy fra Strømsveien. Helsfyr har god offentlig kommunikasjon med T-bane, buss/flybuss.

Lokalene/innhold

Ledige lokaler:

2. etg Lokale på 460 kvm. 8 kontorer + åpen løsning for kontorfellesskap, stort konferanserom.

3. etg Lokale på 1300 kvm inndelt med 32 cellekontorer, 3 konferanserom og toaletter Ledig fra 01.01.2016

4. etg Lokale på 750 kvm inndelt med 16 cellekontorer, 2 konferanserom og toaletter Ledig fra 01.01.2016

Arealene i 3 og 4 etg har internt trappeløp mellom kontorene, og kan leies samlet.

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Fakta om eiendommen

Ant. p-plasser: 20
Overtagelse: etter avtale

Bydelen Gamle Oslo strekker seg fra området bak Bjørvika ved Grønland og Gamlebyen, gjennom Kampen og Galgeberg og til Etterstad ved grensen til Helsfyr.

Bydelen har tradisjonelt hatt få store og moderne kontorbygg. I stedet har små og mellomstore bedrifter flyttet inn i en rekke mindre bygg som ikke har den beste standarden eller de aller høyeste leieprisene. Utviklingen i Bjørvika har imidlertid begynt å endre Gamle Oslo. Aller best kommer det til uttrykk i området nærmest Bjørvika.

I Schweigaardsgate arbeider Rom Eiendom med utviklingen av flere nye kontorbygg, og KLP Eiendom er også sentral i området. Leietakere som Gjensidige, NSB og Nordea har tegnet leieavtaler i Schweigaardsgate, noe som var helt utenkelig for bare få år siden. Det er særlig utviklingen i Bjørvika og den ekstremt sentrale beliggenheten, med kort vei til Norges største kollektivknutepunkt, som har gjort den nedre delen av Gamlebyen til et attraktivt område. Samtidig er leieprisene noen hundrelapper lavere enn i Operakvarteret i Bjørvika.
Den positive utviklingen i Schweigaardsgate forplanter seg oppover mot Tøyen, som også er i ferd med å få et løft. Ved Tøyensenteret har gårdeierne gått sammen for å løfte området, og flere kontorbygg er blitt rehabilitert for å ta i mot leietakere med store krav til arealeffektivitet.

I Kværnerbyen arbeider OBOS med en storstilt næringsutbygging. I første omgang skal det utvikles et kontorbygg på 25 000 kvadratmeter, og etter hvert vil det bli utviklet ytterligere areal. Når Kværnerbyen står ferdig, vil det være utviklet 1600 til 1800 boliger, et betydelig næringsareal og en infrastruktur som sikrer sentrumsforbindelse og legger til rette for en fremtidig trikkeforbindelse.