Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Kontorer i Torggata som passer start-up og gründerbedrifter

1
1
4
4
5
5
kontor__1
kontor__1
kontor__4
kontor__4
View-2-MSKny
View-2-MSKny
1
1
2
2
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis

Beliggenhet

Eiendommen Torggata 7 ligger i gågatedelen av Torggata med Stortorvet og Glasmagasinet i umiddelbar nærhet. Dette er meget sentrale kontorlokaler med alt i nærheten, og butikker som Gina Tricot, Clas Ohlson og Kitchn ligger rett utenfor eiendommen. Det er kort vei til Oslo S. og Jernbanetorget (kun 2-3 minutters gange).

Innhold

Vi har ledig fleksible kontorarealer (egner seg også til undervisning / kurslokaler) i Torggata 7, 2-6. etasje. Etasjene kan leies enkeltvis eller samlet.

Korttidsleie innenfor 4 år, og rimelig leie AS IS.
Etasjene passer også til start-up eller gründerbedrifter som ønsker seg sentrale lokaler og fleksibilitet.

3. etasje til og med 5. etasje - areal per etasje 844 kvm
6. etasje - areal 602 kvm
Totalt areal for alle etasjer er 3.134 kvm.

Etasjene innehar mange store rom / møterom / kursrom, som kan deles opp til kontorarealer (se forslag til planløsninger i bilder). Her er det muligheter for egne tilpasninger.

Det er heis til alle etasjer. Ventilasjon. Dørcalling. Mulighet for leie av lagerplass i underetasje.

Det vil bli bygget nytt inngangsparti ifm. tilpasning av forretningsareal i 1. etasje.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.