Akershus

Til leie – KONTORLOKALER CA 73m2 BRT. SENTRALT PÅ HØVIK NÆR E18

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Garasje/P-plass

Beskrivelse

God eksponering mot E18 hvor det passerer 80-100.000 biler i døgnetGode parkeringsmuligheterKontorer med inngang fra gateplan i velholdt og etablert bygningMøterom, kjøkken, toalett, 5-6 kontorplasser i åpent landskap. Beliggende på RamstadslettaGod beliggenhet for av / påkjøring til E18, samt offentlige transport

Informasjon om lokalene...

Bygningen og lokalet har en god plassering i forhold til adkomst motorvei ( E18 )men er likevel skjermet og tilbaketrukket på en fin måte. Flotte muligheter for eksponering mot ca 100.000 bilister i døgnet hver dag. Lite støy fra E18, godt isolert. Lokalene har inngang fra gateplan med egen parkeringsplass foran inngang. Bygningen har foretningsdrift i dag og lokalene passer godt til mindre IT bedrift, mindre regnskapsfirma, reklame / profilering eller mindre bedrift med behov for kontorer eller kontor med showroom. Plass til 5-6 kontorplasser, samt møterom. Sentralvarme og god ventilasjon gir gode arbeidsforhold. Leietaker kan være med å tilpasse lokaler.

For ytterligere informasjon:
ta kontakt med Jarle Alværn på 67 11 57 11 eller 92 20 66 62, evt. via e-post jarle@abeleiendom.no

Adkomst

God adkomst for store og små kjøretøy.

Beliggenhet

Sentralt ved Høvik, rett ved E18Bussforbindelser, ca 150 m fra eiendommen; Oslo – Sandvika –Asker-Tanum – Smestad – Rykkin -
Hurum-Lysaker - Bærums Verk - Sætre mv.Langs E18 v/Esso Ramstadsletta går det buss til Drammen, Sollihøgda, og Hønefoss.6 minutters gange til togstasjon med tog i retning Drammen eller Lillestrøm.

Bærum kommune er Oslos nabokommune i sørvest, med godt over 100 000 innbyggere.
Administrasjonssentret i kommunen er Sandvika, og her finner vi offentlige organer som kommuneadministrasjon, rådhus og politi, i tillegg til kino, restauranter og ikke minst Sandvika Storsenter, som er det sentrale kjøpesenteret i kommunen. Men det er også en rekke mindre kjøpesentre rundt omkring i kommunen, og servicefasilitetene i Bærum er gjennomgående gode.

Bærum kommune har mange innbyggere med et høyt utdanningsnivå og høyt inntekts- og formuesnivå, faktisk scorer de høyest i landet på begge områdene. Kommunen skiller seg også fra de andre kommunene rundt Oslo, ved å ha flere arbeidsplasser enn antall sysselsatte bæringer.

Over 40 prosent av innbyggerne i kommunen over 16 år har høyere utdanning, som indikerer stort behov for kontorlokaler og også bidrar sterkt til at boligprisene er like dyre som i Oslo vest. En rekke av kommunens innbyggere arbeider imidlertid i Oslo, som skaper stort press på hovedinnfartsveien E18. Det er også lange køer på se sentrale innfartsveiene Griniveien og Bærumsveien. Kollektivforbindelsene inn til Oslo er mange, som lokaltog, en rekke busser, samt T-bane til visse områder i østre deler av Bærum (Østeråsbanen og Kolsåsbanen).

Eiendomsdrift og diverse tjenesteyting, kunnskapsbasert virksomhet og varehandel er de klart største bransjene i Bærum. Mange mellomstore og større bedrifter er imidlertid på jakt etter eiendommer på strekningen fra Sandvika til Asker. Dette er typisk selskaper innenfor olje og offshore, som er sterkt representert i kommunen, samt andre kunnskapsbedrifter.

Bedrifter som er lokalisert i Oslo søker seg sjelden til Bærum og Asker, i hvert fall ikke utenfor Lysaker og Fornebu. På den andre siden søker heller ikke bedriftene i Bærum og Asker seg inn til Oslo, det vil si, unntaket er igjen Lysaker.

Sandvika og Billingstadsletta har hatt perioder med stor arealledighet. Men der Sandvika kan skilte med Flytoget, havner Billingstadsletta midt mellom Asker sentrum og Sandvika. Kort avstand til Flytoget er viktig, spesielt for bedrifter med internasjonal virksomhet og dermed mye reisevirksomhet.

Entra Eiendom er en av de største eiendomsbesitterne i Bærum, særlig i Sandvika, der det statlige eiendomsselskapet satser på et nytt stort kunnskapssenter. Profier (Bjørn Rune Gjelsten) investerer tungt på Bekkestua og skal utbygge det gamle Lefdal-senteret. Arve Nyhus har gjennom selskapet Megaron et kjempeprosjekt i Sandvika, og 25 000 kvadratmeter i Elias Smiths vei 14-26 står klart i 2012. Ellers er det et spredt eierskap, men en del eiendomsfond har eiendommer i kommunen.

De dyreste lokalene finner vi i Sandvika sentrum, her er nivåene omtrent på høyde med Fornebu og opp mot nivåene på Lysaker. Typiske leiepriser i de mer usentrale strøkene av Bærum har tradisjonelt ligget på 1200-1500 kroner kvadratmeteren i året. Det er ingen store næringsbygg i de vestlige delene av kommunen, bedriftene her er gjennomgående mindre handels-, håndverks- og produksjonsbedrifter.