Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Kontorlokale 140 kvm i Møllergata sentralt i Oslo

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Eiendommen ligger sentralt i Møllergata, like ved GlasMagasinet, Youngstorget og Torggata. Gangavstand til Oslo S, Bussterminalen, trikk og T-bane.

Innhold

Gården består av fire etasjer. Kontorer fra 2. - 4. etasje. Butikk i 1. etasje.

Vi har ledig lokale i 3. etasje
140 kvm - kontorene har vinduer ut mot Møllergata. Lokalene er pene og mange vinduer gir meget gode lysforhold i hele lokalet. Det er åpent landskap og et kontor/møterom. Telefonrom. Åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. Toalett og håndvask.

Lokalene leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.