Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Kontorer i ombygget stallbygning i Vika

40
40
41
41
42
42
43
43
44
44
45
45
46
46
47
47
48
48
49
49
50
50
51
51
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beliggenhet

Munkedamsveien 61 har en meget sentral beliggenhet ved byens beste kontorstrøk vis a vis Aker Brygge og Tjuvholmen. Det er gangavstand til alt av servicefasiliteter, butikker med shopping, samt spisesteder og barer i Vika, Aker Brygge, Tjuvholmen og sentrum forøvrig. Kort avstand til offentlig kommunikasjon som buss og trikk, og gangavstand til t-bane og tog på Nasjonalthetateret stasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse:

Eiendommen består av 3 etasjer og full kjeller. Hver av etasjene er på ca. 92 kvm og øverste etasje er på ca 73 kvm.

Adkomsten til seksjonen er fra felles port i Munkedamsveien og via skjermet og hyggelig beplantet bakgård.

Kjeller består av teknisk rom og et areal som kan benyttes til møterom eller lager.
1. etasje består av felles inngangparti og trapperom, kontor, stort spiserom/ møterom med godt utstyrt kjøkken, samt garderobe og toalett/dusj.
2. etasje trapperom og kontorer på begge sider.
3. etasje er et åpent kontorareal.

Mulighet for å leie noe kontormøbler.

Standard:

Kontorene fremstår som godt vedlikeholt og det er brukt materialer av høy kvalitet.

Bebyggelse:

Eiendommen er en ren kontorseksjon bestående av en ombygd stallbygning i stille og rolig bakgård. Byggningen er opprinnelig fra 1800 tallet, men ble ombygget og konvertet til kontorformål på slutten av 1990 tallet.

Parkering:

Mulighet for å leien en parkeringsplass i bakgård, ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Leieantydning

Leieantydning oppgis ved henvendelse til megler og vil avhenge av tilpasninger for leietaker, leielengde etc.

Eier kan vurdere salg av hele seksjonen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 209
Bruksnr: 237
Seksjonsnr: 10

Bydel Frogner er Oslos mest folkerike bydel med over 50 000 innbyggere. Det er også den mest velstående bydelen, med de dyreste boligene. Bydelen er en hektisk og sentrumsnær bydel med bortimot like mange arbeidsplasser som innbyggere. Geografisk omfatter bydelen mesteparten av Aker Brygge, deler av Vika, Bygdøy og de sentrale handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien, samt store deler av trafikkerte Kirkeveien (Ring 2).

I Vika og på Aker Brygge og Tjuvholmen finner vi Oslos dyreste kontorbygg, og det er også høye leiepriser i området rundt Solli plass. Ellers er det få store kontorbygg i bydelen, med et par unntak på Majorstuen. Næringsbyggene i bydelen utenfor Vika og Aker Brygge er typisk eid av mindre, private gårdeiere, der gårdene gjerne en kombinasjon av kontorer, handelsarealer og leiligheter.

Det er livlig på kvelds- og nattetid i bydelen, med et variert tilbud på cafe- og restaurantfronten. Bydel Frogner har en solid "handelseksport", flere fra nabobydelene kommer for å handle i spesielt Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Disse handlegatene har de dyreste leieprisene etter Karl Johans gate.