Akershus

Til leie – KONTOR - SHOWROM - 316 KVM PÅ RUD NÆRINGSPARK I BÆRUM

1
1
2
2
3
3
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Kjøreport

Beskrivelse

KONTOR / SHOWRROM - RUD NÆRINGSPARK 316 KVM BRT

Kombinasjonbygg som i dag brukes til bilbutikk med Jeep, Suzuki, Renault. Oslo VVS Senter med stor baderomsbutikk, Engrosutsalg (Brødrene Dahl), samt av grossisten Steinar Hansen AS. God p-dekning på eiendommen og god adkomst for store kjøretøy.

Ledige lokaler 2. etg. ca 316 kvm. brt.

Arealene har inngang fra gateplan med trappehus opp til 2. etg. Passer godt til engros / agenturvirksomhet eller kontorer.

ANNET:

Lokalene passer godt til engros / agenturvirksomhet som trenger, showroom og kontor. Se plantegning for 2 etg. Leier kan i samråd med utleier være med å påvirke planløsning.

Rud- Hauger Næringspark: Næringsparken er et av de største sammenhengende område for næringsvirksomheter i Asker & Bærum. I alt er det samlet ca 250 virksomheter i området. I august 2006 ble det vedtatt en ny reguleringsplan for næringsparken som åpner for forretninger med hvit- og brunvarer, møbler, biler, båter og lignende utstyr til slike. Asker og Bærum har henholdsvis ca. 50.000 og ca.110.000 innbyggere og er et meget kjøpekraftig publikum. Noen utvalgte aktører i området: Biltema, Plantasjen, Bohus Design 6000, Toyota Asker & Bærum, Suzuki, Euro Tex Sport, Brødrene Dahl, Citroen, Bertel O. Steen,Nissan, Mekonomen, Dekkmann, Mercedes, Vianor og Smart, Right Price Tiles, Wurth, Otra, Tess, Båtplast, Ryttern, Dør og Vindu Gruppen, m.v.

Adkomst

MED BIL:
Fra Sandvika: Kjør E-16 gjennom Hamangtunnelen og ta av 1. avkjørsel til høyre. Ta deretter opp Bærumsveien til første lyskryss og inn til venstre Johs. Haugeruds vei. Du ser nå eiendommen foran deg. Olav Ingstads vei er første vei til venstre. Ta deretter første stikkvei inn til høyre. Eiendommen ligger som bygning nr. 2 på høyre side med innkjøring fra felles privat vei.


MED OFF. TRANSPORT :
Buss til Rykkinn, Kolsås, Bærums Verk stopper ved Hauger Skole. T-bane reåpner høsten 2014, ca 5 min gange fra bussholdeplass.

Beliggenhet

Eiendommen er en av de første eiendommene man kommer til på Rud-Hauger Næringspark. Eiendommen er beliggende godt eksponert mot Johs. Haugeruds vei og mot Olav Ingstads vei. Næringsparken ligger ca 4-5 minutters kjøretur utenfor Sandvika by. Kort vei til servicetilbud i Kolsås Senter, med post, bank, vinmonopol, dagligvarer og et utall småforretninger.

Standard

Lokalene blir i dag benyttet til kontorlokaler.

Bærum kommune er Oslos nabokommune i sørvest, med godt over 100 000 innbyggere.
Administrasjonssentret i kommunen er Sandvika, og her finner vi offentlige organer som kommuneadministrasjon, rådhus og politi, i tillegg til kino, restauranter og ikke minst Sandvika Storsenter, som er det sentrale kjøpesenteret i kommunen. Men det er også en rekke mindre kjøpesentre rundt omkring i kommunen, og servicefasilitetene i Bærum er gjennomgående gode.

Bærum kommune har mange innbyggere med et høyt utdanningsnivå og høyt inntekts- og formuesnivå, faktisk scorer de høyest i landet på begge områdene. Kommunen skiller seg også fra de andre kommunene rundt Oslo, ved å ha flere arbeidsplasser enn antall sysselsatte bæringer.

Over 40 prosent av innbyggerne i kommunen over 16 år har høyere utdanning, som indikerer stort behov for kontorlokaler og også bidrar sterkt til at boligprisene er like dyre som i Oslo vest. En rekke av kommunens innbyggere arbeider imidlertid i Oslo, som skaper stort press på hovedinnfartsveien E18. Det er også lange køer på se sentrale innfartsveiene Griniveien og Bærumsveien. Kollektivforbindelsene inn til Oslo er mange, som lokaltog, en rekke busser, samt T-bane til visse områder i østre deler av Bærum (Østeråsbanen og Kolsåsbanen).

Eiendomsdrift og diverse tjenesteyting, kunnskapsbasert virksomhet og varehandel er de klart største bransjene i Bærum. Mange mellomstore og større bedrifter er imidlertid på jakt etter eiendommer på strekningen fra Sandvika til Asker. Dette er typisk selskaper innenfor olje og offshore, som er sterkt representert i kommunen, samt andre kunnskapsbedrifter.

Bedrifter som er lokalisert i Oslo søker seg sjelden til Bærum og Asker, i hvert fall ikke utenfor Lysaker og Fornebu. På den andre siden søker heller ikke bedriftene i Bærum og Asker seg inn til Oslo, det vil si, unntaket er igjen Lysaker.

Sandvika og Billingstadsletta har hatt perioder med stor arealledighet. Men der Sandvika kan skilte med Flytoget, havner Billingstadsletta midt mellom Asker sentrum og Sandvika. Kort avstand til Flytoget er viktig, spesielt for bedrifter med internasjonal virksomhet og dermed mye reisevirksomhet.

Entra Eiendom er en av de største eiendomsbesitterne i Bærum, særlig i Sandvika, der det statlige eiendomsselskapet satser på et nytt stort kunnskapssenter. Profier (Bjørn Rune Gjelsten) investerer tungt på Bekkestua og skal utbygge det gamle Lefdal-senteret. Arve Nyhus har gjennom selskapet Megaron et kjempeprosjekt i Sandvika, og 25 000 kvadratmeter i Elias Smiths vei 14-26 står klart i 2012. Ellers er det et spredt eierskap, men en del eiendomsfond har eiendommer i kommunen.

De dyreste lokalene finner vi i Sandvika sentrum, her er nivåene omtrent på høyde med Fornebu og opp mot nivåene på Lysaker. Typiske leiepriser i de mer usentrale strøkene av Bærum har tradisjonelt ligget på 1200-1500 kroner kvadratmeteren i året. Det er ingen store næringsbygg i de vestlige delene av kommunen, bedriftene her er gjennomgående mindre handels-, håndverks- og produksjonsbedrifter.