Oslo sør

Til leie – Kontor- og lagerlokaler med god standard på Tveita

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Garasje/P-plass
Heis
Kjøreport

Beskrivelse

Tvetenveien 152 er en godt vedlikeholdt kombinasjonseiendom. Eiendommen ligger sentralt til i bedriftsområdet på Tveita i Oslo.

Beliggenhet

Fra eiendommen er det enkel tilgang til både Ring 3 og E6, og kun 5 minutter med bil ned til Alnabru. Eiendommen ligger derfor tett ved inn- og utfarstsårer til Oslo sentrum. Tveita Senter ligger i umiddelbar nærhet og har en rekkke servicetilbud og fasiliteter som blant annet shopping, kafeer, legesenter og vinmonopol.

Det er enkel adkomst til eiedommen både via bil og offentlig kommunikasjon. Tveita T-banestasjon ligger ca. 6 minutters gange fra eiendommen hvor linje 2 stopper, buss 79 og 69 stopper på Tveita Bedriftsområde i umiddelbar nærhet.

Innhold

Kontorene fremstår velholdte og lyse, med spiserom, kjøkken og møterom. Kontorene har inngang via felles hovedinngangsparti, lageret har egen kjøreport. Eiendommen holder en svært god standard.

1. etasje: 909 kvm lager med kjøreport

2. etasje: 703 kvm kontor

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 140

Bruksnr: 48

Østensjø bydel ligger sørøst i Oslo, ved siden av turområdet Østmarka, og består av drabantbyer som Oppsal, Bøler, Bogerud, Abildsø og Skullerud. Ser man bort fra kontorområdet Ryen, har ikke Østensjø særlig store kontorarealer. Det er en del handel i lokale kjøpesentre, hvor man også har noe kontorareal.

Ryen

I Østensjø er det Ryen som er det største kontorområdet. Oslo kommune har signalisert en større utbygging i området sør for Ryen, blant annet fordi dette er ett av de få gjenværende områdene i Oslo som har ledige tomter. Atkomsten til disse tomtene er likevel begrenset, slik at infrastruktur må opparbeides.

Leietakerne i området er stort sett mindre bedrifter, gjerne innenfor produksjon og håndverk, det er flere industri- og kombinasjonslokaler rundt Ryen. Bedriftene rekrutterer i hovedsak arbeidskraften fra sør, øst og til dels nord for Oslo.
Området mangler attraktive signalbygg på kontorsiden, men det er noen nye større bygg på gang. Linstow Eiendoms nye bygg på 13 500 kvadratmeter i Sandstuveien 79 står klart i 2013. OBOS fører opp 8000 kvadratmeter i Byggveien 8 ved Ryen-krysset, mens inneklimakonsernet Gunnar Karlsen bygger 13 000 kvadratmeter i Ryenstubben 10.