Romerike

Til leie – Kontor eller forretningslokale til leie sentralt i Strømmen

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Lokaler i 1. etasje i Stasjonsveien 23 på 127 kvm. Lokalene har gjennomgående god standard (bygget er fra 2007) og består av åpent landskap i hovedsak, med mulighet for inndeling. Toalett.

Ledig for overtagelse. Kan passe både som kontor og forretning (ikke godkjent til serveringslokale). Det er gode profileringsmuligheter i vinduene!

Eiendommen har fire etasjer, og har boliger i 2-4. etasje. Andre leietakere i bygget er Peppes Pizza, Privatmegleren og Tandori restaurant.

Beliggenhet

Stasjonsveien 23 ligger vis a vis Strømmen Storsenter, og har en meget god og synling beliggenhet i Strømmen sentrum. Det er få hundre meter til Strømmen togstasjon og kollektivterminal. Mulighet for leie av p-plasser i eiendommens kjellergarasje.

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.