Oslo vest

Til leie – Kombinasjonslokaler til leie i Frysja Næringspark

Kjelsåsveien_168-003
Kjelsåsveien_168-003
Kjelsåsveien_168-001
Kjelsåsveien_168-001
Kjelsåsveien_168-031
Kjelsåsveien_168-031
Kjelsåsveien_168-032
Kjelsåsveien_168-032
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beliggenhet

Eiendommen er sentralt beliggende i "midten" av Oslo, få minutter fra Nydalen. En rekke anerkjente bedrifter holder til i området, herunder Olympus, Møller Bil, Alere, m.fl.

Standard

Moderne kombinasjonsbygg oppført i 2002 med gjennomgående god standard.

Inneholder

Lokale:

Lokalet ligger i 2. etasje med direkte adkomst til kjøreport. Lavtlager ca. 3 meter takhøyde.I dag er det 915 kvm kontor og 267 kvm lager på samme plan men deler/ evt. hele kontorarealet kan koverteres til lager. Kontordel består hovedsaklig av cellekontorer, kjøkken og toaletter.
Lokalet leies ut samlet.

25 parkeringsplasser

Lokale 3:

Kontorlokale på 164 kvm BTA i 3. etasje.

Mindre lagerareal i kjeller på ca. 100 kvm.

Ledig fra

Ledig omgående.

Fasiliteter

Moderne
Sentralt
Parkering
Ventilasjon
Kjøreport
Vaktmester

Nordre Aker strekker seg fra Trondheimsveien i øst til Sognsvannbekken i vest, og innbefatter områder som Grefsen, Sogn, Sognsvann, Ullevål og Blindern. Bydelen er kjennetegnet av velstående innbyggere med høy utdannelse, som gir seg utslag i høye boligpriser og en nokså spredt villabebyggelse.

Forskningsparken

Tradisjonelt har det ikke vært store kontorarealer i Nordre Aker, men det er utviklet en stor næringsklynge rundt Forskningsparken på Gaustad, hvor Universitetet i Oslo, forskningsinstitutter og Rikshospitalet er nærmeste naboer og leietakere. Forskningsparken huser gjennom Oslo Innovation Center om lag 140 bedrifter, forskningsgrupper og institutter, med totalt 1800 personer i byggene. Bransjene omfatter bioteknologi, life sciences, IKT, media, materialforskning og elektronikk.

Sogn og Ullevål

Utenom Forskningsparken er det noe nærinsgslokaler på Sogn og i området rundt Ullevål Stadion. Bertel O. Steen Eiendom har utviklet et nybygg på 23 600 kvadratmeter på Sogn som har fått navnet Sogn Arena. Ellers huser Ullevål Stadion, som eies 50/50 av Norges Fotballforbund og DNB Næringseiendom, over 70 bedrifter. Ullevål Stadion har også blitt et kjøpesenter, med over 30 forretninger.