Follo

Til leie – Kombinasjonslokale til leie i Ski Næringspark

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Garasje/P-plass
Kjøreport

Beskrivelse

Det er nå mulighet for leie av enten hel bygget på ca. 1.250 kvm eller kun 1./underetasjen dersom det er ønskelig.

1. etasje: ca. 600 kvm store lyse kontolokaler.

Kontorlokalene inneholder:

ca. 7-8 kontorer
Resepsjon og 1-2 møterom.
Stor åpen foaje - perfekt for utstilling av produkter, alternativt åpent landskap
Kjøkken og spiserom for ca 10-12 personer.
Stor terasse på fremsiden med mulighet for grilling og hygge.
Underetasjen og lagerlokalet inneholder:

ca. 650 kvm lager
ca. 5,5 meter fri høyde
Ett kontot og eget toalett.
2 kjøreporter.
Muligehten for å etablere mesanin.
Fine parkeringsmuligheter
Drift og forvaltning

Våre kunder skal ha et bekymringsfritt forhold til hverdagen i våre eiendommer. Derfor har vi driftstjenester i vår organisasjon. Våre profesjonelle og serviceinnstilte driftsteam tar vare på byggene, og gir leietakerne en enkel, effektiv og forutsigbar arbeidsdag.

Et levende sted som begeistrer.

Per i dag består Ski Næringspark av 70.000 kvm kontorer, lager og næringslokaler, samt utviklingstomter. 60 nasjonale og internasjonale aktører av ulik type og størrelse har valgt å legge sin virksomhet til næringsparken som i dag har 1.200 aktive arbeidsplasser. Dette mangfoldet bidrar til et levende miljø som skaper begeistring for både nye og etablerte virksomheter.
Sammen bidrar eiere og leietakere til å gjøre Ski Næringspark til en markedsledende og foretrukket næringspark i Stor-Oslo.

Adkomst

Adkomst fra Oslo:

Bil til Ski Næringspark ca. 25 minutter
Tog til Ski sentrum tar idag (2016) ca. 23 minutter. I 2021 vil toget ta ca 11 minutter.
Det er kort avstand fra Ski Næringspark til Ski sentrum.

Buss til togstasjon og storsenteret i Ski sentrum 2 ganger i timen, bussturen tar ca. 5 min.
Ca. 15 minutters gange til Ski sentrum.

Beliggenhet

Ski Næringspark er i dagen veletablert næringspark med nærhet til Oslo og hovedtrafikkårer som E6/E18.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 213
Gårdsnr: 141
Bruksnr: 79

Follo er en region i Akershus Fylkeskommune sørøst for Oslo som består av kommunene Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk. Regionen har rundt 125 000 innbyggere.

Lager

De seneste årene har Follo-regionen vokst frem som et svært viktig lager- og logistikkområde utenfor Oslo. Med sentral beliggenhet rett syd for Oslo og to Europaveier, har store virksomheter lokalisert sine lagre til blant annet Vestby og andre områder i Follo. Kommunene har vist stor vilje til å legge til rette for lagerbrukerne, samtidig som leieprisene er lavere enn i det sentrale Oslo-området. God adkomst til veier som går til og fra kontinentet spiller også en viktig rolle for dem som etablerer sitt lager i Follo.

I lagermarkedet har Follo fått navnet Sydkorridoren, hvor leieprisene er fra 700 til 800 kroner per kvadratmeter for gode lagerobjekter.

Kontor

Når det gjelder kontorvirksomhet, har Follo-regionen mange små og mellomstore bedrifter som er lokalisert i byer som Ski og Drøbak og tettstedene i kommunene. Lokalene som er tilgjengelige for kontorbrukere er ofte små, og gjerne i tilknytning til butikker, kjøpesentre eller lager (kombinasjonsbygg).

I Oppegård er det, i motsetning til Vestby og Ås, lite landbruksvirksomhet. Næringslivet er i stedet preget av industri, service og teknologi. Bedrifter som IBM, Stabburet og Robert Bosch har etablert seg i kommunen som grenser til Oslo.

I det som tidligere ble kalt IBM-bygget, holder IBM og en rekke bedrifter hus, rett på utsiden av grensen til Oslo. Bygget har nå fått navnet Rosenholm Campus og er på over 43 000 kvadratmeter. Et 50-60-talls leietakere holder til i bygget, som også har et kontorhotell med plass til små bedrifter.