Romerike

Til leie – Kombinasjonseiendom med lager/verksted og kontorer - Rampe og direkte innkjøring - Utelagring - Parkering - kan deles i 3 lokaler

Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Hovedinngang og rampe til lager
Hovedinngang og rampe til lager
Rampe til lager
Rampe til lager
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Hovedinngang
Hovedinngang
Rampe til lager, hovedinngang og parkering
Rampe til lager, hovedinngang og parkering
Eiendommen utvendig
Eiendommen utvendig
Inngang lager fra bakgård
Inngang lager fra bakgård
Lager (fra rampe på forsiden)
Lager (fra rampe på forsiden)
Lager (fra bakgård)
Lager (fra bakgård)
Lager
Lager
Lager
Lager
Lager/mesanin
Lager/mesanin
Lager/mesanin
Lager/mesanin
Lager/mesanin/lagerkontor
Lager/mesanin/lagerkontor
Kontor/møterom
Kontor/møterom
Kontor/møterom
Kontor/møterom
Kjøkken/spiserom
Kjøkken/spiserom
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

Med sentral beliggenhet på Skedsmokorset, med kort avstand til transportstrekning E6 har vi for utleie
kombinert lager- og kontorbygg på ca. 1 797 kvm BTA med tilhørende stor tomt. Gode muligheter for utelagring.


Hele eiendommen er for utleie, men kan deles på 2 leietakere etter nærmere avtale.


Eiendommen har enkel og god adkomst direkte fra Marenlundveien, med lagertilgang via sidehengslet port med rampe i 1. etasje, og leddheiseport til lageret i u. etasje. Begge etasjene i bygget har således meget god tilgang for varelevering/innkjøring.


Det er bygd lagermesanin over store deler av lageret i 1. etasje, men disse kan fjernes for og kunne utnytte maksimal takhøyde på ca. 4,6 meter. Lagerdelen i underetasjen har en normal takhøyde på ca. 3,1 meter over hele arealet.


Inndeling av arealer:
U. etasje, ca. 757 kvm BTA (729 kvm BRA): Tilbygget del: Lager/verksted, tavlerom, traforom, tilfluktsrom/lager og serviceverksted. Fri takhøyde i deler av u. etasje er ca. 3,1 meter. Arealet består av 2 deler og ca 220 kvm kan fradeles hovedarealet og etableres med egen kjøreport.


Hovedbygg: 2 stk. lager/kontorer, trappegang, gangarealer, kjøkken/spiserom, toaletter, bøttekott og garderober. Kjøreport med direkte innkjøring.


1. etasje, ca. 540 kvm BTA (515 kvm BRA): Verksted/lager, garderobe, lagerkontor og toaletter.
Kjøreport med utvendig rampe.
Fri takhøyde på ca. 4,6 meter.
I mesteparten av 1. etasje er det bygd innvendig lagermesanin som begrenser takhøyden i lageret. Adkomst via rampe med port.


Mesanin, ca. 500 kvm BTA:
Lagerplass. Kran med løftekapasitet på 400 kg. I tillegg etablert port for mottak av varer med truck.

Bebyggelsen

Eiendommen er sentralt beliggende i etablert industriområde sentralt på Skedsmokorset. Nærhet til Gardermoen og E6 og annen offentlig kommunikasjon.


Nærmeste nabo er blant annet Heidenreich, hvor de har etablert sitt sentrallager.
På skrått for eiendommen er Novema AS etablert, som driver med kuldeprodukter,
tele- og datakjøling mm. I tillegg er en rekke andre selskaper etablert i umiddelbar nærhet.

Standard

Det er gjort oppgraderinger og vedlikehold av bygningsmassen de senere år, slik at eiendommen fremstår med forholdsvis god og vedlikeholdt standard.

Oppvarming

Diverse vampepumper (luft til luft) i tillegg til elektrisk oppvarming ved panelovner og varmluftsovner. Elektriske varmluftsovner (4-6 kw) er montert på vegger i 1. etasje.

Tomten

Tomten heller mot sydvest langs bygningen og ned på baksiden. Arealer rundt bygningsmassen er opparbeidet med gruslagte kjøre- og parkeringsarealer.


Alle utearealer i tilknytning til kjøreport og rampe er flate og godt egnet for utelagring.

Off. kommunikasjon

Buss i Trondheimsveien.


Avstander:
Lillestrøm: Ca. 7,4 km.
Strømmen: Ca. 9,9 km.
Oslo sentralbanestasjon: Ca. 23,2 km.
Kløfta: Ca. 12,7 km.
Jessheim: Ca. 19,1 km.
Oslo Lufthavn Gardermoen: Ca. 26,8 km.

Visning

Etter avtale med megler. REF: 17025

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.