Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Kirkeveien 90 - Spennende mulighet med god beliggenhet

1
1
2
2
3
3
4
4
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beliggenhet

Godt beliggende handelslokale i Kirkeveien med nærhet til Majorstuen.

Beskrivelse

Kirkeveien 90 har en sentral belligenhet med nærhet til Majorstuen. Bygget inneholder forretninger og boliger med 79 seksjoner i sameiet.

Inneholder

Et veldig godt salgsareal i 1. etasje, med store vinduer for å sikre eksponering. Fleksibelt lokale som kan tilpasses etter avtale med gårdeier. Lokalet har også et lite personalrom, toalett og lager.

Visning

Etter avtale

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 46
Bruksnr: 57
Seksjonsnr: 9

Bydel Frogner er Oslos mest folkerike bydel med over 50 000 innbyggere. Det er også den mest velstående bydelen, med de dyreste boligene. Bydelen er en hektisk og sentrumsnær bydel med bortimot like mange arbeidsplasser som innbyggere. Geografisk omfatter bydelen mesteparten av Aker Brygge, deler av Vika, Bygdøy og de sentrale handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien, samt store deler av trafikkerte Kirkeveien (Ring 2).

I Vika og på Aker Brygge og Tjuvholmen finner vi Oslos dyreste kontorbygg, og det er også høye leiepriser i området rundt Solli plass. Ellers er det få store kontorbygg i bydelen, med et par unntak på Majorstuen. Næringsbyggene i bydelen utenfor Vika og Aker Brygge er typisk eid av mindre, private gårdeiere, der gårdene gjerne en kombinasjon av kontorer, handelsarealer og leiligheter.

Det er livlig på kvelds- og nattetid i bydelen, med et variert tilbud på cafe- og restaurantfronten. Bydel Frogner har en solid "handelseksport", flere fra nabobydelene kommer for å handle i spesielt Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Disse handlegatene har de dyreste leieprisene etter Karl Johans gate.