Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Kiellands Hus - forretningslokale, showrom, eksponering og inngang mot Uelandsgate

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kjøreport

Beskrivelse

Kiellands Hus ligger i krysset Waldemar Thranesgate og Ullevålsveien, og er et travelt senter med følgende leietakere:
Coop (med Post i butikk), Apotek 1, Nille, Narvesen, Ark, House of Sushi, Kaffe og Jus, Renseri, Blomster, Vinmonopolet og frisør mm.

Stor Statoil bensinstasjon ved innkjøringen til parkeringskjeller. Det er Q-park som drifter parkeringshuset med 2 timers gratis parkering ved handling. Parkeringshuset har direkte adkomst med rullebånd direkte opp til nedre plan. Videre er det heis, trapp og rulletrapp til øvre plan.

Det ledige lokalet ligger på øvre plan og er på ca 736 kvm med utgang og god eksponering mot Uelandsgate. Det er også god eksponering og adkomst inne fra senteret. Lokalet er idag leiet ut til en prosjekt. Ledig juni 2017.

Skilting/markedsføring:
Felles skilting på byggets to fasader.
Felles skilting av leietakere ved inngangene i buen i atriet inne i senteret.

Adkomst

Kiellands Hus ligger på Alexander Kiellands plass og det er gode forbindelser med offentlig kommunikasjon. Nærmeste stoppested er Alexander Kiellands plass, som ligger rett utenfor inngangen til senteret. Her går både 21, 33, 34 og 54 bussen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Det har tradisjonelt ikke vært de store kontorlokalene i bydelen Grünerløkka, og gårdeiere i gamle og slitne bygg har ofte slitt med å fylle opp lokalene når store leietakere flytter ut. Dette har ført til at det har vært en del ombygginger av gamle næringsbygg til bolig. Grünerløkka strekker seg fra Maridalsveien/Uelands gate til Løren, og avgrenses av Tøyen og Munchmuseet på den ene siden og grensen til Torshov på den andre siden.

Men det pågår en del utbygginger i bydelen som vil gi store næringsarealer.

Vulkan

På Vulkan ved Akerselva har Aspelin Ramm og Anthon B Nilsen Eiendom utviklet det de kaller ”den lille byen i byen”. Der finner vi Dansens Hus, en ny mathall, hotell, utdanning og andre kulturaktiviteter. I tillegg er det utviklet flere kontorbygg, hvor det mest kjente er kanskje Bellona-bygget, som er et spektakulært bygg med energiklasse A.

Vulkan ligger rett ved siden av Arkitekthøgskolen. Flere av leietakerne på Vulkan er kreative virksomheter, og utbyggerne har ambisjoner om at det skal bli et levende område og en trasé mellom Oslo indre by og Grünerløkka.

Totalt vil det bli utviklet 60 000 kvadratmeter på Vulkan.

Hasle

På den gamle tomten til Arcus på Hasle er planene store. Höegh Eiendom og Bunde Eiendom tok over tomten for få år siden og skal utvikle næringslokaler for milliardbeløp. Prosjektet har fått navnet Haslelinje, og det er meningen at området skal bebygges med ca 180 000 kvadratmeter, hvorav 140 000 er næringsvirksomhet som kontorbygg, kulturattraksjoner, matbutikker, kafeer, restauranter og bilbutikker.

Planen er å bygge ut i tre faser, der boligdelen på 35 000 kvadratmeter kommer til slutt. Først er det meningen at det skal utvikles 105 000 kvadratmeter ut mot Økernveien. Haslelinje forsøkte å få på plass EDB Ergogroups nye hovedkontor, men tapte mot EDS hovedeier Telenors lokaler på Fornebu. Nå jobbes det med å få på plass en ny stor leietaker på Haslelinje, men utbyggerne mener det også er mulig å bygge ut suksessivt fra 6000-7000 kvadratmeter.