Oslo vest

Til leie – I Hjertet av Nydalen - kontorlokaler i moderne bygg - 803 kvm

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Vi har for utleie ca 800 m² i eiendommens 4. etasje. Lokalet er åpent og lyst, og med en god planløsning - med en ca 60/40 blanding cellekontor / åpent landskap. Det ble lagt nytt teppe og ny sosial sone med kaffemaskin ble laget i 2015. Man beregner at ny leietaker kan flytte rett inn.

Sandakerveien 114 B ligger meget sentralt midt mellom Nydalen og Storo. Eiendommen fremstår som representativ med en ny, flott fasade med mange moderne elementer. Både utearealet og inngangspartiet er nylig oppgradert – noe som er med på å gi besøkende et meget godt førsteinntrykk.

Eiendommen tilbyr sykkelparkering og garderober med dusj og tørkeskap.

Om Nydalen

Nydalen har vokst til å bli et av Oslos største forretningsområder med flere store etablerte bedrifter. I dag fremstår Nydalen som en moderne bydel, og det er ca. 30.000 mennesker som jobber, bor og studerer her.

Her finnes et utvalg av bedrifter innenfor mange ulike bransjer, herunder blant annet media, IT, og teknologi. Kjente bedrifter som er i Nydalen er: Handelshøyskolen BI, Agresso, TV Norge, PST, Statnett, Get, Regus Kontorhotell, Telia, TATA, Resonans, Radisson Blu, Riksteatret, Basefarm og Novartis. Elkjøps hovedkontor og Oslo Kemnerkontor vil snart være lokalisert i Nydalen.

Beliggenheten gir kort avstand til Nydalens spennende serveringstilbud og butikker. Torgbygget ble ferdig totalrehabilitert i september 2016 med følgende servicetilbud: Salateriet, Xeast, Cosmetique, Narvesen, Apotek 1, Vinmonopolet, What'soup, Baker Hansen, Godt Brød, Auster Frisør, Dentalia, Joe & The Juice, Nydalen Blomster og Coop Mega.

Adkomst

Det er kort vei til Nydalen, enten du kommer med bane, buss eller bil. Kollektivtransporten er godt utbygd med hyppige avganger. Kjører du bil har Ring 3 avkjøringer i begge ender av Nydalen, og vel fremme er det gode parkeringsmuligheter.

Nydalen T-banestasjon ligger sentralt plassert, ca 3 minutters gange fra Sandakerveien 114. Det er 24 avganger hver time, med 9 minutter til Majorstuen, 11 minutter til både Nationaltheatret og Jernbanetorget. Buss 30 og 37 stopper like utenfor eiendommen, og er begge blant de mest brukte busslinjene i Oslo. Flybussen stopper i Nydalen, og går direkte til Oslo Lufthavn Gardermoen. Ønsker du å sykle til jobben er det gode stier og veier til Nydalen, og vel fremme i Sandakerveien 114 finner du gode dusj- og garderobefasiliteter.

Beliggenhet

Nydalen ligger i naturskjønne omgivelser. Her skaper Akerselva et frodig kulturlandskap midt blant kontorbygg og boliger, og etter at den ble renset opp og rehabilitert for mer enn 20 år siden har både ørret og laks vendt tilbake til elven. Det samme har barn og voksne som i dag bruker elven som en populær badeplass. Samtidig gjør nærheten til marka det enkelt å dyrke både sykkel- og skiinteresse.

Spennende restaurant- og servicekonsepter er på plass, og det er liv i Nydalen hele døgnet. Sandakerveien 114 ligger 3 min. gange fra Gullhaug Torg, som betegnes som selve hjertet i Nydalen. Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter, ligger ca 3 minutters gange fra eiendommen. Her finnes ca 130 butikker, spisesteder og øvrig servicetilbud.

Innhold

Lokalet er i dag innredet med åpne løsninger og cellekontorer, og har godt med lysinnslipp fra begge sider av bygget. Standarden er normal god utførelse og lokalet består av:

- 11 standardkontorer
- 5 store møterom / teamrom / kontor
- evt 1-5 møterom
- flere areal for åpent landskap
- 4 toalett
- kjøkken / sosial sone / kaffeavdeling
- data-/kopirom.

Dette kan tilpasses dersom ny leietaker har andre behov.VELKOMMEN TIL VISNING!

Nydalen er blitt skapt gjennom tre industrielle revolusjoner gjennom 200 år. På midten av 1800-tallet eksploderte den første industrielle revolusjonen, med spinnerier og tekstilfabrikker. Så kom den andre industrielle revolusjonen på 1930-tallet, med virksomheter som sprang ut av kjemisk vitenskap og elektrisk kraft i kompaniskap. For 20 år siden ble den tredje revolusjonen til da byggingen av en helt ny kontorbydel begynte.

Arealkrevende industri og lagervirksomheter ble lagt ned og revet. Inn kom nye og moderne kontorbygg, som huset teknologibedrifter, mediehus og selskaper i kreative bransjer. Handelshøyskolen BI fant veien til Nydalen, og det er de siste årene blitt utviklet store leilighetskomplekser i den nye bydelen, som huser rundt 20 000 studenter og arbeidsplasser.

Beliggenhet og offentlig kommunikasjon

Nydalen ligger i Nordre Aker bydel og grenser til Grefsen, Tåsen, Bjølsen, Sandaker og Storo. Den offentlige kommunikasjonen er blitt kraftig rustet opp de seneste årene, med byggingen av T-banestasjonen Nydalen stasjon. Det går også en rekke bussruter til og fra Nydalen, samtidig som det er enkel adkomst via Ring 3 med bil. For bedrifter som er avhengig av enkel tilgang til Oslo Lufthavn Gardermoen, stanser Flybussekspressen på holdeplassen Nydalen, bare ti minutters gange fra Nydalen.

Utvikling

Nydalen er preget av noen få store gårdeiere som arbeider sammen for å få en best mulig bydelsutvikling. Siden det ikke er mange og fragmenterte gårdeiere med ulike interesser, kan gårdeierne i Nydalen ta store grep som løfter området til en attraktiv kontorbydel. Blant annet er det gjort mange grønne investeringer i Nydalen de seneste årene. Akerselva er blitt forbedret og gjort mer tilgjengelig for allmennheten. Det er investert i energisentral, som gir lavere energibruk i byggene, og det jobbes med å legge til rette for et større og bredere kulturtilbud i bydelen.