Oslo vest

Til leie – SENTRALT I NYDALEN - GULLHAUGVEIEN 1-3.

Gullhaugveien
Gullhaugveien
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
31
31
32
32
33
33
34
34
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition Alarm Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Vis-à-vis hovedinngangen til Handelshøyskolen BI, midt i hjertet av Nydalen, ligger Gullhaugveien 1-3. Kontorbygget har glassatrie i 5 etasjer og ble oppført på vegne av Hjemmet Mortensen i 1996. Senere er det blitt oppgradert i flere omganger. Bygget er tegnet av LINK arkitektur, ett av Skandinavias ledende arkitektkontorer.

Lokalene ble totalrenoverte i 2013 og fremstår i dag som tidløse, moderne, attraktive og arealeffektive. Store vindusflater sikrer gode lysforhold og et godt arbeidsmiijø.

Lokalene er innredet med romslige cellekontorer og større team-rom/ åpent landskap. Totalt vil man kunne huse mellom 40-70 ansatte i lokalet.

Det er en felles moderne kantine i eiendomen med en hyggelig opparbeidet uteplass hvor lunsjen kan nytes på fine sommerdager.Lokalet tilpasses leietakers ønsker og behov.

Ta kontakt for mer informasjon eller ønske om å se og oppleve kontorene/eiendommen.

Adkomst

Nydalen stasjon er tilknyttet T-baneringen. Det betyr at du på få minutter kan komme deg til Ullevål, Majorstuen, Tøyen og Oslo sentrum. Buss 30, 37, 51 og 56 stopper også like ved. Fra Nydalen togstasjon kan du ta
Gjøvikbanen og toge til Nittedal, Hakadal, Grua og Gjøvik. Med sykkel kan du følge turstiene langs Akerselva, og langs med Ring 3 er det etablert et sykkelveinett som skal oppgraderes ytterligere i årene som kommer.

Beliggenhet

Nydalen er en spennende bydel i utvikling, med et urbant og levende preg, nærhet til sentrum samtidig som du har naturen rett utenfor vinduet. I dag har destinasjonen Nydalen vokst til å bli et av Oslos største forretningsområder med flere store etablerte norske og internasjonale bedrifter. Nydalen fremstår som en moderne bydel, og det er ca. 30.000 mennesker som jobber, bor og studerer her. Her finnes et utvalg av bedrifter innenfor mange ulike bransjer, herunder blant annet media, IT, og teknologi. Kjente bedrifter som er i Nydalen Nydalen er: Handelshøyskolen BI, Agresso, TV Norge, PST, Statnett, Get, Regus Kontorhotell, Telia, Radisson Blu, Riksteatret, Basefarm og Novartis.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 77
Bruksnr: 340

Nydalen er blitt skapt gjennom tre industrielle revolusjoner gjennom 200 år. På midten av 1800-tallet eksploderte den første industrielle revolusjonen, med spinnerier og tekstilfabrikker. Så kom den andre industrielle revolusjonen på 1930-tallet, med virksomheter som sprang ut av kjemisk vitenskap og elektrisk kraft i kompaniskap. For 20 år siden ble den tredje revolusjonen til da byggingen av en helt ny kontorbydel begynte.

Arealkrevende industri og lagervirksomheter ble lagt ned og revet. Inn kom nye og moderne kontorbygg, som huset teknologibedrifter, mediehus og selskaper i kreative bransjer. Handelshøyskolen BI fant veien til Nydalen, og det er de siste årene blitt utviklet store leilighetskomplekser i den nye bydelen, som huser rundt 20 000 studenter og arbeidsplasser.

Beliggenhet og offentlig kommunikasjon

Nydalen ligger i Nordre Aker bydel og grenser til Grefsen, Tåsen, Bjølsen, Sandaker og Storo. Den offentlige kommunikasjonen er blitt kraftig rustet opp de seneste årene, med byggingen av T-banestasjonen Nydalen stasjon. Det går også en rekke bussruter til og fra Nydalen, samtidig som det er enkel adkomst via Ring 3 med bil. For bedrifter som er avhengig av enkel tilgang til Oslo Lufthavn Gardermoen, stanser Flybussekspressen på holdeplassen Nydalen, bare ti minutters gange fra Nydalen.

Utvikling

Nydalen er preget av noen få store gårdeiere som arbeider sammen for å få en best mulig bydelsutvikling. Siden det ikke er mange og fragmenterte gårdeiere med ulike interesser, kan gårdeierne i Nydalen ta store grep som løfter området til en attraktiv kontorbydel. Blant annet er det gjort mange grønne investeringer i Nydalen de seneste årene. Akerselva er blitt forbedret og gjort mer tilgjengelig for allmennheten. Det er investert i energisentral, som gir lavere energibruk i byggene, og det jobbes med å legge til rette for et større og bredere kulturtilbud i bydelen.