Oslo vest

Til leie – Hoffsveien 11 - Lyse og pene kontorlokaler med høy arealeffektivitet

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Moderne
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beliggenhet

Skøyen er som en liten by i byen og Hoffsveien 11 har alt innen rekkevidde, med 4 minutters gange til Skøyen stasjon med Flytoget og NSBs øvrige nær og fjerntog. Oslo sporveiers buss og trikkelinje har stoppested rett over gaten og taxiholdeplassen er rett rundthjørnet.

Eiendommen er sentralt beliggende på Hoff, kun noen hundre meter fra handelssenter på Skøyen, godt synlig langs gjennomfartsveien mellom Skøyen og Smedstad. Området er et etablert kontor og handelsstrøk og ligger i tilknytning til private og offentlige servicetilbud. Det er adkomst fra Hoffsveien.

Beskrivelse

Særpreget kontoreiendom med god beliggenhet har nå 340 kvm BTA ledig kontorareal for leie. Bygget har sentral og attraktiv beliggenhet på Hoff med få minutters gange til alle kollektivtilbud.

Eiendommen er på to etasjer med gode ventilasjonsforhold. Lokalene fremstår som moderne og effektive.

Eiendommens beliggenhet i umiddelbar nærhet til Hoffsveien og trikketrase gir ny leietaker en unik mulighet til attraktiv fasadeprofilering.

Det er bredbånd i bygget. Leietaker må avtale med telenor om ønsket kapasitet og hastighet.

Lokalene fremstår lyse og pene med fornuftig husleienivå.

Utleie

Etter avtale

Parkering

Det er en romslig parkeringsplass i tilknytning eiendommen med mulighet for å leie parkeringsplass.

Standard

Lyse og pene lokaler som er renovert i nyere tid. Lokalene fremstår arealeffektive med mange muligheter.

Inneholder

Moderne kontorlokaler med en blanding av landskap / møterom / kontor

Det er bredbånd i bygget. Leietaker må gjøre egen avtale med telenor om ønsket kapasitet og hastighet.

Visning

Etter avtale

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Skøyen fikk jernbanestasjon så tidlig som i 1872, noe som ga grunnlaget for en betydelig industriutvikling. Store deler av området var preget av industri helt frem til 1970- og 80-tallet, da det søndre Skøyen-området ble transformert til et kontorområde. Samtidig ble det nordlige Skøyen utviklet til et boligområde. Skøyen er imidlertid et lite og begrenset område.

Skøyen har vokst frem som et attraktivt og etablert kontorområde de to seneste tiårene, med moderne bygg som huser forskjellige typer bedrifter. Mens prestisjeområdet CBD (Vika, Aker Brygge og Tjuvholmen) har de høyeste leieprisene og leietakere med høy betalingsvilje innenfor bransjene finans og juss, er leienivåene mer moderate på Skøyen. Bedriftene i området er ofte kunnskapsbedrifter innenfor bransjer som informasjonsteknologi, ingeniørtjenester, revisjon og konsulenttjenester.

Gjennom 90-tallet og det siste tiåret har eiendomsutviklere satt opp en rekke kontorbygg på Skøyen. Plasskrevende virksomheter som Norges Varemesse er blitt flyttet ut av området og erstattet med nye kontorbygg. De seneste årenes utbygging på Skøyen har bidratt til at mesteparten av næringstomtene allerede er blitt bygd ut. Utvalget av mulige nybygg er dermed begrenset. Torstein Tvenges eiendomsselskap Fram Eiendom har imidlertid vært en av de få som har utviklet nytt på Skøyen den seneste tiden, blant annet med et kontorbygg på 20 000 kvadratmeter rett ved siden av Skøyen stasjon. Ellers har Norwegian Property kjøpt Essos bensinstasjonstomt i Drammensveien 149. Der skal det utvikles et nytt kontorbygg på inntil 12 000 kvadratmeter.

Selv om det er få muligheter til å komme inn i nybygg på Skøyen, er mange av de annonserte lokalene moderne og relativt sett nye. I tillegg vil flere eiendommer bli rehabilitert og rustet opp til den nødvendige standarden.