Oslo vest

Til leie – Hoff x - Hoffsveien 17

4
4
2
2
1
1
3
3
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Beskrivelse

Arealspesifikasjon

Etg. m² Beskrivelse

U1 1 021 Parkering

1 etg. 1 427 Forretning

2 etg. 1 100 Kontor

3 etg. 1 375 Kontor

4 etg. 1 196 Kontor

5 etg. - Takterrasse

Adkomst

Ekstra god logistikk - til og fra.

Med arbeidsplass i Hoff x har du gangavstand til ett av Oslos største trafikknutepunkter. Det er under 500 meter til Skøyen stasjon, med busser, trikk, taxi, tog og Flytog. Det er enkel av- og pa?kjørsel til E18 med kun 5 minutters kjøring til sentrum. Det er kort avstand til Ring 3 ved Smestad og Hoffsveien 17 har god forbindelse til sykkelveinettet.

Hoff x kan tilby ekstra god parkeringsdekning, både i bygget og på anviste p-plasser utendørs.

Beliggenhet

Eiendommen med det lille extra

Se ekstra nøye på Hoffsveien 17 på Skøyen. Et moderne og attraktivt nybygg på 6 000 m² som vil sørge for gode arbeidsdager og høy trivsel. Enten du vurderer materialkvaliteter, miljøprofilen, lys og luft eller parkeringsdekning vil du oppdage at Hoffsveien 17 har faktorene som gjør valg av denne eiendommen til en klok investering. Kall det gjerne x-faktorer. Derfor har vi også kalt eiendommen; Hoff x.

Sentralt plassert, med kort vei til servicetilbud, en rekke transportalternativer og vakre rekreasjonsområder

Riktig beliggenhet på attraktive Skøyen.

Hoff x har adresse Hoffsveien 17, på Skøyen. Her er det kort avstand til alt som gjør hverdagen enkel. Flere store prosjekter, både på bolig- og næringssiden har forvandlet Skøyen til et blomstrende område med en lang rekke tilbud, enten du er ute for å shoppe, spise godt eller trene.

Restauranter, kaffebarer, spennende kles-, interiør- og møbelbutikker ligger side om side med treningssentre, banker, postkontor og en rad med andre servicetjenester. Tilbud som gjør det attraktivt å ha arbeidsplass og kontor i Hoff x.

Standard

Materialkvaliteter

Hoff x blir en eiendom med meget gode materialkvaliteter. Bruk av naturelementer skaper et blikkfang og et imøtekommende inngangsparti med felles sosial vente- og inngangssone for kontorene. Inngangsparti og arealer skal utformes i sammenheng med den kommende transformasjonen der det blant annet planlegges torg og strøksgate foran bygget, samt grønne områder med beplantning. Det skal skapes en levende, lun og imøtekommende opplevelse, enten du er besøkende eller har arbeidsplass i Hoff x.

Innhold

Arbeidsplassen

Kontoretasjene legger opp til en fleksibel løsning med mulighet for oppdeling til to leietakere pr etasje. Etasjene egner seg både for lukkede kontorer og åpne landskap. Det legges opp til mulighet for resepsjon og ventesone med toaletter og garderobe i hver etasje, samt stillerom, print/kopi og møterom. Sosiale soner er plassert med utsikt over atriet.

I byggets første etasje utvikles butikklokaler med direkte utgang til parkeringsplasser utenfor.

Sosiale soner og ekstra godt med lys

Sentralt i Hoff x står et vakkert atrium som sørger for god kontakt mellom de ulike etasjene, og mellom de ulike arbeidsplassene i bygget. Et overtak i glass vil bidra til ekstra godt lysinnslipp og skape en positiv atmosfære i et arbeidsmiljø der avbrekk og pusterom er like viktig som gode og funksjonelle arbeidsplasser. Glassveggene som skiller kontorene fra atriet slipper lys inn og skaper et luftig utrykk. Lyse overflater sammen med elementer som møbler, planter og fast inventar skal gi en lun og elegant atmosfære.

Ta en ekstra god pause

Takterrassen er tilgjengelig for alle byggets leietakere. Her kan man ha mindre arrangementer, nyte lunsjen eller en kopp kaffe med utsikt over Hoff/Skøyen. Takhagen gjør at taket oppleves som grønt og frodig.

Fram står bak

Fram Eiendom er en av landets større private eiendomsbesittere med en total eiendomsmasse utgjørende ca 385.000 kvm. Vår filosofi er å være et fullservice eiendomsselskap med fokus på å eie, utvikle, drifte og leie ut solide eiendommer med god beliggenhet. Primærområdet er Oslo vest, først og fremst Skøyen med ca. 200.000 kvm kontor- og forretningslokaler. Fram Eiendom bestreber seg på å gi sine leietakere best mulig service til enhver tid.

Skøyen fikk jernbanestasjon så tidlig som i 1872, noe som ga grunnlaget for en betydelig industriutvikling. Store deler av området var preget av industri helt frem til 1970- og 80-tallet, da det søndre Skøyen-området ble transformert til et kontorområde. Samtidig ble det nordlige Skøyen utviklet til et boligområde. Skøyen er imidlertid et lite og begrenset område.

Skøyen har vokst frem som et attraktivt og etablert kontorområde de to seneste tiårene, med moderne bygg som huser forskjellige typer bedrifter. Mens prestisjeområdet CBD (Vika, Aker Brygge og Tjuvholmen) har de høyeste leieprisene og leietakere med høy betalingsvilje innenfor bransjene finans og juss, er leienivåene mer moderate på Skøyen. Bedriftene i området er ofte kunnskapsbedrifter innenfor bransjer som informasjonsteknologi, ingeniørtjenester, revisjon og konsulenttjenester.

Gjennom 90-tallet og det siste tiåret har eiendomsutviklere satt opp en rekke kontorbygg på Skøyen. Plasskrevende virksomheter som Norges Varemesse er blitt flyttet ut av området og erstattet med nye kontorbygg. De seneste årenes utbygging på Skøyen har bidratt til at mesteparten av næringstomtene allerede er blitt bygd ut. Utvalget av mulige nybygg er dermed begrenset. Torstein Tvenges eiendomsselskap Fram Eiendom har imidlertid vært en av de få som har utviklet nytt på Skøyen den seneste tiden, blant annet med et kontorbygg på 20 000 kvadratmeter rett ved siden av Skøyen stasjon. Ellers har Norwegian Property kjøpt Essos bensinstasjonstomt i Drammensveien 149. Der skal det utvikles et nytt kontorbygg på inntil 12 000 kvadratmeter.

Selv om det er få muligheter til å komme inn i nybygg på Skøyen, er mange av de annonserte lokalene moderne og relativt sett nye. I tillegg vil flere eiendommer bli rehabilitert og rustet opp til den nødvendige standarden.