Oslo nord

Til leie – Helsfyr - Moderne kontor/showroom med egen varelevering og parkering - Gunstig fremleie

Parkeringsplass kunder/ansatte
Parkeringsplass kunder/ansatte
Inngang varelevering
Inngang varelevering
Butikkinngang/Inngang til lokalet i 1. etasje.
Butikkinngang/Inngang til lokalet i 1. etasje.
Fasade
Fasade
Produksjonsareal
Produksjonsareal
Lokalene
Lokalene
Lokalene
Lokalene
Lokalene
Lokalene
Kontordelen av lokalene
Kontordelen av lokalene
Lokalet
Lokalet
Møterom
Møterom
Inngang til lokalet.
Inngang til lokalet.
Kontorer/Inngang til lokalet fra felles området.
Kontorer/Inngang til lokalet fra felles området.
Inngang
Inngang
Plantegning
Plantegning
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beliggenhet

Flott signalbygg på Helsfyr. Bygget ligger meget sentralt til i forhold til offentlig transport som busser, T-bane og flybusser, 6 minutter til Helsfyr T-banestasjon. Dessuten gir beliggenhet ved E6 og mellom Ring 2 og Ring 3 god tilgang med bil. God parkeringsdekning inne og ute for ansatte og besøkende. Totalt utgjør eiendommen ca. 38.000 kvm (28.000 kvm kontor).

Inneholder

Det er meget god standard på bygget og selve lokalene, som er velegnet til både kontor, showroom, produksjon og lager. Store vindusflater sikrer et lyst og attraktivt arbeidsmiljø.

Lokalet ligger i byggets 1. etasje og har egen inngang til varelevering og egen "butikkinngang" inne fra byggets fellesarealer.

Egne parkeringsplasser ved varelevering.

FELLESFASILITETER;
I tillegg til kantine, har bygget felles resepsjon og felles møteromsavdeling med 7 møterom. Størrelser fra 8 til 38 personer. Møterommene er fullt utstyrt med AV-utstyr og lysstyring. Kantinen tilbyr servering til møte-/kursdeltagere.

Dusj/garderobe og sykkelparkering i underetasje.

KOMMUNIKASJON;
T-bane - Helsfyr Stasjon ca 6 min gange - Linje 1, 2, 3 og 4
Flybuss stopper ved Teisenkrysset som er 4 min gange

Buss - En rekke busser går fra Teisenkrysset samt fra Grenseveien.

Parkering

God parkeirngsdekning.

Kantine

Stor felles kantine i bygget. Lyse og hyggelige sittegrupper med god dekning. Kantinen har et bredt utvalg av både kald og varm mat.

Bebyggelse

Helsfyr Atrium ble ferdigstilt i mai 2010 og tilfredstiller energiklasse B.

Ledig fra

Etter nærmere avtale.

Fasiliteter

Moderne
Sentralt
Parkering
Ventilasjon
Kjøreport
Kantine
Brebånd
Fellesresepsjon
Alarm
Vaktmester
Air conditioning

Bydel Alna strekker seg oppover Groruddalens sørøstlige side langs T-bane linje 2 fra Brynseng til Ellingsrudåsen. Bydelen grenser mot Østmarka, Lørenskog kommune og bydelene Gamle Oslo, Bjerke, Grorud og Stovner. I vest og nord grenser bydelen til Østre Aker vei. De fleste som bor i bydelen sogner til områdene Teisen/Ulven/Fjellhus, Tveita, Haugerud, Trosterud, Lindeberg, Furuset eller Ellingsrud/Karihaugen. Furusetbanen går igjennom bydelen, i tillegg går det lokaltog.

Bydel Alna har langt flere innbyggere enn Grorud og areal og er også større i areal, og bydelen har også flere innbyggere med minoritetsbakgrunn enn noen kommune i Norge, bortsett fra Oslo totalt. Mesteparten av innbyggerne bor i de østre delene av bydelen, og da øst for E6.

Bydel Alna har et par stor trekkplastre på handelssiden, spesialsenteret Alna Senter bidrar til handelsinngang for bydelen, det samme gjør IKEA på Furuset.

I dalbunnen finner vi noen av landets største handels- og transportvirksomheter, særlig i området rundt Alnabru. Her finner vi også noen av de dyreste lagerlokalene i Oslo, mens det ligger flere kontorvirksomheter i tilknytning til den store gjennomfartsåren E6. Leieprisene er på kontorsiden moderate i Oslo-sammenheng, men noe høyere enn på eksempelvis Grorud. Det henger også sammen med flere moderne kontorbygninger i Alna innenfor teknologi. Langs Professor Birkelands vei i de nordvestre delene av bydelen finner vi flere bedrifter innenfor spedisjon, trykkeri og produksjon.