Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Helsfyr - Fleksible lokaler i toppetasjer

Fasade
Fasade
Områdebilde Helsfyr
Områdebilde Helsfyr
Fasade - inngangsparti
Fasade - inngangsparti
Inngangsparti
Inngangsparti
Kontor 3. etg. FS 2
Kontor 3. etg. FS 2
Sosial sone/minikjøkken
Sosial sone/minikjøkken
Felles kantine for bygget med varmretter
Felles kantine for bygget med varmretter
Felles møterom i 1. etg.
Felles møterom i 1. etg.
Hyggelige Fyrstikktorget
Hyggelige Fyrstikktorget
Fyrstikktorget
Fyrstikktorget
Områdebilde Fyrstikktorget
Områdebilde Fyrstikktorget
Kort vei til flybuss
Kort vei til flybuss
Kort vei til T-bane
Kort vei til T-bane
fs2
fs2
Åpen kontorløsning
Åpen kontorløsning
Plan 4. etg, alt 3 - to brukere, 5 % celle/95 % landskap
Plan 4. etg, alt 3 - to brukere, 5 % celle/95 % landskap
PLan 5. etg, alt 3 - to brukere 25 % celle/75 % landskap
PLan 5. etg, alt 3 - to brukere 25 % celle/75 % landskap
Illustrasjon
Illustrasjon
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beliggenhet

Fredrik Selmers vei 2 ligger sentralt på knutepunktet Helsfyr, snaue 400 meter fra T-banestasjonen. Med nærhet til Oslo sentrum, hyppige avganger med T-bane eller buss og meget god tilgjengelighet via veinettet, er Helsfyr et unikt og naturlig knutepunkt for forretningsvirksomhet.

Med bil bruker du kun 5 minutter til sentrum og 25 minutter til Gardermoen. Reisetiden med T-banen til Jernbanetorget tar kun 6 minutter med linje 1,2,3 eller 4, og tar du T-banen til Tøyen kan du også bytte til linje 5 og 6.

Veinettet og kollektivtransporten som passerer gjennom området knytter øst til vest og nord til syd. Flybussen stanser sentralt på Helsfyr hvert 20. minutt alle virkedager, og tar deg raskt og komfortabelt til og fra Gardermoen. Det er egne taxiholdeplasser rett utenfor hovedinngangen til bygget.

I nærområdet finnes mange gode servicetilbud. I de gamle fabrikkhallene på torget finner du bl.a. Baker Hansen, Rema 1000, frisør, apotek, blomsterhandel, post, legekontor og diverse butikker. Området har også fått flere urbane kvaliteter med nye Brick Lane Café, en genuint hyggelig café og cocktailbar som tilbyr alt fra espresso og småretter til cocktails fredag kveld.

Inneholder

Bli med og skap din egen arbeidsplass! Disse fleksible lokalene vil skreddersys ny leietaker med hensyn til standard og utforming.

Lokalene som ligger i toppetasjene i bygget er sjeldne i og med at de er ett av få bygg med såpass store og fleksible etasjeplan. Ledige arealer i 4. etasje er på ca 450 kvm BTA og 5. etasje har en flate på 2.165 kvm BTA.

Her kan man få alle ansatte på ett plan, noe som er svært fordelaktig. Store etasjeplan skaper god fleksiblitet og samhandling mellom virksomhetens ulike avdelinger.

Planene kan leveres med cellekontorer, åpne arealer eller en kombinasjon av dette. Med åpen kontorplassering kan ett plan romme opptil 100 arbeidsplasser.

Lokalene vi bli skreddersydd etter leietagers behov til meget konkurransedyktig leiepris.

Parkering

Mulighet for parkeringsleie.

Kantine

Mulighet for tilknytning til hyggelig felleskantine med salat og varmretter.

Bebyggelse

Fredrik Selmers vei 2 er et velholdt bygg med normalt god standard, oppført i 1976/ 1977. Bygget har gjennomgått jevnlige oppgraderinger, senest i 2013. Bygget består av ca. 12.500 m² fordelt over 6 plan, herunder en kjelleretasje/ garasje.

Lokalene vil oppgraderes og spesialtilpasses til ny leietaker.

Ledig fra

Ledig nå.

Leiestatus

Fasiliteter

Moderne
Sentralt
Parkering
Ventilasjon
Kantine

Både Bryn og Helsfyr var landbruksområder utenfor Oslo, som opplevde en betydelig industriutbygging på 1800-tallet, særlig ved Alnaelven på Bryn. På 1950- og 60-tallet startet imidlertid utbyggingen av en rekke kontorbygg opp på Bryn-Helsfyr, og i løpet av de seneste 10-20 årene er området blitt utviklet til ett av Oslos største og viktigste kontorområder. I kontorsammenheng ser man på Bryn og Helsfyr som ett område. Bryn-Helsfyr har mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5000 virksomheter.

Bryn grenser til Tvetenveien i nord, t-banestrekningen fra Ensjø til Brynseng i sør og ligger mellom Østensjøveien i vest og Hellerud i øst. Helsfyr ligger på begge sider av Strømsveien og grenser til Etterstad, Ensjø, Valle Hovin og Teisen.

Med bare fem minutter til sentrum med bil, gode buss- og t-baneforbindelser, kort vei til Gardermoen og leiepriser som ligger et godt stykke under Oslo Sentrum og Skøyen, har Bryn-Helsfyr-området tiltrukket seg flere bedrifter som er arbeidskraftintensive (det vil si har relativt sett lave driftsinntekter per ansatt). For disse leietakerne spiller noen hundrelapper i lavere husleie og arealeffektive lokaler en stor rolle i kampen for å holde lønnsomheten oppe. Etter hvert som det er bygd nye (og rehabilitert) arealeffektive bygg, har en rekke bedrifter flyttet til Bryn-Helsfyr fra mer kostbare kontorområder.