Oslo vest

Til leie – Helsepark Huseby på Oslo vest

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Beskrivelse

KOMPETANSEHUSET MED HELSE I FOKUS

Vi ønsker å utvikle Helsepark Huseby til et sterkt faglig miljø, der ulike profesjoner kan komplementere hverandre, for det beste helhetstilbudet til byens befolkning. Vi ønsker å treffe deg og din virksomhet for å skissere mulighetene vi har under ett tak, og lytte til dine behov samt interesser slik at vi sammen kan skape noe unikt. Vi er allerede i dialog med mange helseaktører, både store og små. Alle er like viktige for å skape bredden
i tjenestene vi ønsker.

Konseptet er enkelt. Vi ønsker å samle så mange fag- og behandlingsområder som mulig, for å skape faglige synergier og mer slagkraftige kommersielle enheter. Vi har tro på at dette vil komme pasientene og kundene til gode! Helsepark Huseby skal være det naturlige valget, derfor utvikler og bygger vi opp bredde innenfor vårt helsetilbud gjennom "Behandlerhuset", "Folkehelsehuset" og "Kompetansehuset" (les mer om dette under).

Dette helsehuset skal tilby fremtidens helselandskap, med fremtidsrettede anlegg og løsninger, der både offentlige og private helsetjenester er samlet under samme tak. Eiendommen har allerede leietakere som Helseetaten, NAV og Huseby Medisinske senter. Videre finnes offentlige leietakere som Bydel Vestre Aker og Omsorgsbygg som huser storbarnehage og Utdanningsetaten hvor det er barneskole.

De tre "husene" i Helsepark Huseby

BEHANDLERHUSET
Behandlingstilbud - ulike faglige tilnærminger. Eksempler på behandlingstilbud som vil inngå under Behandlerhuset kan være:

* Allmennleger og spesialister
* Fysioterapeuter
* Kiropraktorer
* Naprapater
* Familieterapeuter
* Røntgen
* Tannpleiere samt tannleger
* Barneleger
* Gynekologer
* Psykiatere samt psykologer

I tillegg vil det være apotek i forbindelse med helseparkens inngangsparti, sammen med cafè og øvrige servicetilbud for gjestene samt ansatte.

FOLKEHELSEHUSET
Samarbeid om helse og trivsel på tvers av virksomheter. Eksempler på tilbud som vil inngå her kan være:

* "Frivillighuset", samle lag og organisasjoner i bydelen under ett tak og tilby lokaler i et fellesskap
* Sovetarepi
* Ernæringsfysiologer
* Ulike forebyggende tjenester, livvsstil, gruppetrening
* "Stillerom"

KOMPETANSEHUSET
Samarbeid mellom næringsliv, ideell samt offentlig sektor. Eksempler på tilbud som vil inngå kan være:

* HMS senter. Etablere et kompetansemiljø av frittstående HMS-konsulenter og SMB-bedrifter innen HMS-feltet
* Senter for private helsetilbydere
* Klynge, nettverk og møteplasser mellom ulike virksomheter

Drift og forvaltning

Som leietaker i Sørkedalsveien 150 har du et bekymringsfritt forhold til hverdagen. Vårt profesjonelle og serviceinnstilte driftsteam tar vare på byggene og gir leietakerne en enkel, effektiv og forutsigbar arbeidsdag.

Adkomst

T-bane og buss i umiddelbar nærhet, og god adkomst med bil via Sørkedalsveien, som fører mot Smestad, Ring 3, Majorstuen og sentrum. Det er gode sykkelstier til kontorbygget. Kontorene ligger i grønne omgivelser med kort avstand til Røa og Smestad. Ca. 7 minutters gange til T-banestasjon på Hovseter stasjon. Ca. 10 minutter med bil fra Majorstuen.

Beliggenhet

På Oslo vest ligger et landemerke som vi nå har for utleie - Sørkedalsveien 150 ligger i et område som tilbyr både arbeid og rekreasjon. Det er flotte turområder og treningssenter i nærheten, god adkomst med bil, buss og sykkel. Det er god parkeringsdekning i Helsepark Huseby. Området er kjennetegnet av noen signalbygg, og det siste tilskuddet er USAs nye ambassade. Det er lange historiske røtter knyttet til området, og spesielt kjent er
Gardeleieren, som er hovedkvarteret til Hans Majestet Kongens Garde, som ble totalrenovert for noen år siden.

Standard

Arealene fremstår som lyse og luftige med utstrakt bruk av glass. På grunn av bygningens utforming egner arealene seg både til store og små helsetilbydere, vi skreddersyr en effektiv planløsning i samarbeid med den enkelte leietaker. Leieareal fra ca. 100 til 5.000 kvm.

Pr idag fremstår lokalene i god stand, og vil bli tilpasset de krav som er for et moderne helsetilbud. Således vil eiendommen holde høy standard hva gjelder teknisk infrastruktur for å imøtekomme morgendagens behov.

Innhold

Eiendommen har tre etasjer over bakkeplan, utformet med et atriet i midten som fungerer som hjertet av bygget ypperlig egnet for publikum, uformelle soner/vrimleareal, apotek og cafè. Lokalene er universelt utformet.

Bygget består av fire atrier, og vi har følgende arealer ledig for leie:

Plan 1-3: 4430 kvm kontor
Plan 3: 1418 kvm kontor
Plan 2: 166 kvm kontor
U1: 462 kvm lager

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 29
Bruksnr: 792

Bydel Vestre Aker grenser til Nordmarka, Bærum og bydelene Ullern, Frogner og Nordre Aker. Bydelen inneholder boligområder som Vinderen, Slemdal, Holmenkollen, Borgen og Røa, og kjennetegnes, i liket med Nordre Aker, av innbyggere med et høyt utdannings- og inntektsnivå.

Det er imidlertid ikke veldig mange næringslokaler å velge mellom i Vestre Aker for bedrifter som skal leie kontorlokaler. På Røa er det en del mindre kontorbygg som huser små og mellomstore leietakere. Ellers har det gamle Forsvarets Overkommando-bygget (Husebyparken) blitt et viktig bydelssenter, med en rekke servicefunksjoner og bydelsadministrasjonen. Det arbeides med en mulig utbygging av et nytt kontorbygg på tomten, da eierne av Husebyparken mener det er økende etterspørsel etter kontorareal i randsonen til Oslo Vest.