Ytre Oslo Sentrum

Til leie – HasleLinje - Karvesvingen 2, Portalbygget

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Fellesresepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Beskrivelse

Kontor og showroom med god vareadkomst i nybygg med «BREEAM EXCELLENT» og passivhus. Portalbygget sto ferdig sommeren 2016. Bygget har meget gode kvaliteter i både fellesareal og kontorareal.

Drift og forvaltning

Som leietaker i Portalbygget har du et bekymringsfritt forhold til hverdagen. Vårt profesjonelle og serviceinnstilte driftsteam tar vare på bygget og gir deg en enkel, effektiv og forutsigbar arbeidsdag.

Adkomst

HasleLinje er sentralt beliggende med kort vei til sentrum, midt mellom tre T-banestasjoner – Hasle, Løren og Økern – med hyppige avganger. Et titalls busslinjer har stoppested i området. Flybussen går fra Hasle og Økern senter. God kommunikasjon også med bil – tett på hovedveinettet. Bysykler og bildelingsordning på området.

Offentlig kommunikasjon

T-BANE: Hasle Linje 5, Økern Linje 4 og 5, Løren Linje 4. Det er hele 8 avganger i timen fra Økern t-bane til:

- Jernbanetorget (8 min)
- Stortinget (9 min)
- Nationaltheatret (11 min)
- Majorstuen (14 min)

BUSS: Linje 21, 28, 60, 105, 57, 23, 24, 57, 67, 105, og 107.
FLYBUSS: Fra Hasle og Økern med avganger hvert 20. minutt.

Beliggenhet

HasleLinje er et av de største utviklingsprosjektene i Oslo. Vinmonopolets tidligere produksjonsanlegg på Hasle er i ferd med å bli et nytt og levende bymiljø med mangfold og miljøfokus. På den 100 mål store eiendommen utvikles næringsbyggene med god eksponering mot Økernveien og hovedveinettet. Her har Aller Holding AS, COWI AS og Securitas AS valgt å legge sine hovedkontor. Oslo kommune Bymiljøetaten valgte også Hasle ved opprettelsen av den nye stor-etaten som tidligere var fire mindre etater. COWI AS er største leietaker i Portalbygget. Felles for våre leietakere i næringsdelen er at de blant annet sterkt vektlegger nærheten til offentlig kommunikasjon, miljøfokus, sikkerhet og mangfold. Det faktum at rundt 1.600 personer bor på området og at Securitas lokaliserer sin alarmsentral nettopp på Hasle, sikrer høy grad av trivsel og sikkerhet på området. HasleLinje kan bebygges med 173 000 kvm, og vil bestå av 6000 arbeidsplasser og 750 boliger når det er ferdig utviklet i 2023. HasleLinje Næring er eiet av Höegh Eiendom og AF Eiendom.

Standard

Flotte kontorarealer i nybygg med BREEAM «Excellent» og passivhus. Lokalene kan enten leies ut i sin helhet, eller deles opp i mindre størrelser. Portalbygget har egen flott kantine i byggets 1. etasje som driftes av De3 Stuer, samt en felles resepsjon tilknyttet inngangspartiet. Bygget innehar meget gode kvaliteter på både kontorer og fellesareal, med fleksible plan. Bygget ble ferdigstilt juni 2016.

Innhold

Vi har følgende arealer ledig for leie:

Plan U: 309 kvm lager
Plan 1: 965 kvm kontor

Fasiliteter

- Kantine
- Sykkelparkering
- Bildelingsordning
- Garderobe-/dusjfasiliteter
- Resepsjon

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 124
Bruksnr: 243

Det har tradisjonelt ikke vært de store kontorlokalene i bydelen Grünerløkka, og gårdeiere i gamle og slitne bygg har ofte slitt med å fylle opp lokalene når store leietakere flytter ut. Dette har ført til at det har vært en del ombygginger av gamle næringsbygg til bolig. Grünerløkka strekker seg fra Maridalsveien/Uelands gate til Løren, og avgrenses av Tøyen og Munchmuseet på den ene siden og grensen til Torshov på den andre siden.

Men det pågår en del utbygginger i bydelen som vil gi store næringsarealer.

Vulkan

På Vulkan ved Akerselva har Aspelin Ramm og Anthon B Nilsen Eiendom utviklet det de kaller ”den lille byen i byen”. Der finner vi Dansens Hus, en ny mathall, hotell, utdanning og andre kulturaktiviteter. I tillegg er det utviklet flere kontorbygg, hvor det mest kjente er kanskje Bellona-bygget, som er et spektakulært bygg med energiklasse A.

Vulkan ligger rett ved siden av Arkitekthøgskolen. Flere av leietakerne på Vulkan er kreative virksomheter, og utbyggerne har ambisjoner om at det skal bli et levende område og en trasé mellom Oslo indre by og Grünerløkka.

Totalt vil det bli utviklet 60 000 kvadratmeter på Vulkan.

Hasle

På den gamle tomten til Arcus på Hasle er planene store. Höegh Eiendom og Bunde Eiendom tok over tomten for få år siden og skal utvikle næringslokaler for milliardbeløp. Prosjektet har fått navnet Haslelinje, og det er meningen at området skal bebygges med ca 180 000 kvadratmeter, hvorav 140 000 er næringsvirksomhet som kontorbygg, kulturattraksjoner, matbutikker, kafeer, restauranter og bilbutikker.

Planen er å bygge ut i tre faser, der boligdelen på 35 000 kvadratmeter kommer til slutt. Først er det meningen at det skal utvikles 105 000 kvadratmeter ut mot Økernveien. Haslelinje forsøkte å få på plass EDB Ergogroups nye hovedkontor, men tapte mot EDS hovedeier Telenors lokaler på Fornebu. Nå jobbes det med å få på plass en ny stor leietaker på Haslelinje, men utbyggerne mener det også er mulig å bygge ut suksessivt fra 6000-7000 kvadratmeter.