Romerike

Til leie – Høytlager -Skårer

Prospektet er ikke aktivt
Skårersletta 45
Skårersletta 45
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Kjøreport
Alarm

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på Skårer, midt mellom Metro senter og Triaden senter.

Inneholder

Ca. 5.000 kvm høytlager;
6-7 meter takhøyde, fem stk. ramper og direkte innkjøring. I tilknytning er ca. 1.000 kvm lavlager.

Rikelig med uteareal og parkeringsplasser.

Ledig fra

Lokalene er ledige og kan overtas straks. Leietid kan tilbys til medio 2019. Gunstige vilkår kan tilbys.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 230
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.