Kontakt

Estate Media Norway
Post- og besøksadresse
Rådhusgata 26,
0151 Oslo, Norway

Kundeservice: Info@estatemedia.no
Telefon: +47 2242 4342


Bærums Verk, Grorudhaugen
Grorudhaugen seniorboliger - Utleie/ salg av næringslokaler
Grorudhaugen seniorboliger - Utleie/ salg av næringslokaler
Grorudhaugen seniorboliger - Utleie/ salg av næringslokaler
Grorudhaugen seniorboliger - Utleie/ salg av næringslokaler
Til leie – Grorudhaugen seniorboliger - Utleie/ salg av næringslokaler
  613 –  1073 m²  Kontor
Totalt:  613 –  1073 m²

Beliggenhet
Eiendommen ligger på Bærums Verk og er i dag som del av området til Grorud gård. Prosjektet har en flott beliggenhet i landlige omgivelser med enkel tilgang til natur og gode muligheter for rekreasjon. Skiløyper går rett ved og til golfbane er det bare 2 km. Til Handelsstedet Bærums Verk er det ca 1 km, og kun 150 m til bussholdeplass med bussforbindelse via Bærums Verk til Sandvika og Bekkestua med videre overgang til Oslo.

Arealer og innholdsbeskrivelse:
Areal fra 613 til 1073 kvm BTA

Bebyggelse:
Grorudhaugen eller "Kollen" blir et boligprosjekt for seniorer med ca 90 leiligheter. Det vil bli tilrettelagt for en rekke aktiviteter, trygghet og sosialt nettverk, med blant annet fellesarealer som lobby, selskapslokale, hobbyrom og verksted, gjesterom til leie, trimrom, spa, boccabaner, parsellhage, tur-stier og lignende.

Utbygger har mulighet for å bygge næringsarealer fra 613 til 1073 kvm til bruk for helserelatert virksomhet eller lignende. De ønsker derfor å komme i kontakt med brukere til slike arealer enten ved leie eller kjøp.

Bærums Verk og Lommedalen er Bærums største boligområde med ca. 13.000 innbygere. Boligene i området er tilpasset barnefamilier og en svært liten del er universelt utformet og/eller med heis. Det er i dag ca 2000 personer over 60 år i området.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 219
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0