Akershus

Til leie – Grini Næringspark - Kontorlokaler til leie BTA 30 - 300 kvm. Fleksible løsninger, ventilasjon, parkering og mulighet for

10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass Aircondition

Arealspesifikasjon

kvm/antEtgBeskrivelse1 kvm1Lager, Lager (Mulighet for et lite lager/oppbevaring)180 kvm2Kontor, Kontorlokale50 kvm3Kontor, Kontorlokale250 kvm3Kontor, Kontorlokale (kan deles opp)

Bebyggelse

Grini Næringspark 15 er en kombinasjonseiendom med kontorer, lagerlokaler med god takhøyde, god parkeringsdekning, person/vareheis og garderobe med dusj.

Beliggenhet

Grini Næringspark ligger på Østerås i Bærum, rett ved Griniveien. Det er kun 3-4 minutter med bil til Oslo grensen.

Gangavstand til Østerås T-banestasjon (ca. 1 km). Busstopp i Nordveien. Ca. 15 minutter med bil til Oslo sentrum og 10 minutter til Lysaker.

Adkomst

Eiendommen har meget enkel adkomst med bil fra Griniveien. Lokalene har heis og trappeadkomst.

Parkering

God parkeringsdekning på eiendommen for leietakere og gjester.

Standard

Lyse, flotte lokaler med god standard. Det er parkett og belegg på gulvene, malte vegger og himling med plater og innfelt belysning. Lokalet i 2. etg. har led belysning og ny varmestyring. Eiendommen har ventilasjon med kjøling.

Inneholder

Vi har følgende lokaler i bygget til leie. Lokalene leies ut samlet, eller oppdelt. Innvendige vegger kan flyttes/fjernes slik at planløsningen passer ny leietaker.

2. etg. BTA 180 kvm.:
Lokalet inneholder kontorer og kontorlandskap i forskjellige størrelser, kjøkken og spise/møterom. Lokalet kan eventuelt deles i mindre lokaler.

3. etg. BTA 250-300 kvm.:
Lokalet inneholder kontorer og kontorlandskap i forskjellige størrelser, kjøkken og spise/møterom.

3. etg. BTA 50 kvm.:
Lokalet inneholder to rom (alternativt 3 kontorer eller et åpent rom).

Toaletter (3. stk. per etg.) i fellesarealet.

I tillegg er det mulig å leie et lager på
Ca. 15 kvm.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 219
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Bærum kommune er Oslos nabokommune i sørvest, med godt over 100 000 innbyggere.
Administrasjonssentret i kommunen er Sandvika, og her finner vi offentlige organer som kommuneadministrasjon, rådhus og politi, i tillegg til kino, restauranter og ikke minst Sandvika Storsenter, som er det sentrale kjøpesenteret i kommunen. Men det er også en rekke mindre kjøpesentre rundt omkring i kommunen, og servicefasilitetene i Bærum er gjennomgående gode.

Bærum kommune har mange innbyggere med et høyt utdanningsnivå og høyt inntekts- og formuesnivå, faktisk scorer de høyest i landet på begge områdene. Kommunen skiller seg også fra de andre kommunene rundt Oslo, ved å ha flere arbeidsplasser enn antall sysselsatte bæringer.

Over 40 prosent av innbyggerne i kommunen over 16 år har høyere utdanning, som indikerer stort behov for kontorlokaler og også bidrar sterkt til at boligprisene er like dyre som i Oslo vest. En rekke av kommunens innbyggere arbeider imidlertid i Oslo, som skaper stort press på hovedinnfartsveien E18. Det er også lange køer på se sentrale innfartsveiene Griniveien og Bærumsveien. Kollektivforbindelsene inn til Oslo er mange, som lokaltog, en rekke busser, samt T-bane til visse områder i østre deler av Bærum (Østeråsbanen og Kolsåsbanen).

Eiendomsdrift og diverse tjenesteyting, kunnskapsbasert virksomhet og varehandel er de klart største bransjene i Bærum. Mange mellomstore og større bedrifter er imidlertid på jakt etter eiendommer på strekningen fra Sandvika til Asker. Dette er typisk selskaper innenfor olje og offshore, som er sterkt representert i kommunen, samt andre kunnskapsbedrifter.

Bedrifter som er lokalisert i Oslo søker seg sjelden til Bærum og Asker, i hvert fall ikke utenfor Lysaker og Fornebu. På den andre siden søker heller ikke bedriftene i Bærum og Asker seg inn til Oslo, det vil si, unntaket er igjen Lysaker.

Sandvika og Billingstadsletta har hatt perioder med stor arealledighet. Men der Sandvika kan skilte med Flytoget, havner Billingstadsletta midt mellom Asker sentrum og Sandvika. Kort avstand til Flytoget er viktig, spesielt for bedrifter med internasjonal virksomhet og dermed mye reisevirksomhet.

Entra Eiendom er en av de største eiendomsbesitterne i Bærum, særlig i Sandvika, der det statlige eiendomsselskapet satser på et nytt stort kunnskapssenter. Profier (Bjørn Rune Gjelsten) investerer tungt på Bekkestua og skal utbygge det gamle Lefdal-senteret. Arve Nyhus har gjennom selskapet Megaron et kjempeprosjekt i Sandvika, og 25 000 kvadratmeter i Elias Smiths vei 14-26 står klart i 2012. Ellers er det et spredt eierskap, men en del eiendomsfond har eiendommer i kommunen.

De dyreste lokalene finner vi i Sandvika sentrum, her er nivåene omtrent på høyde med Fornebu og opp mot nivåene på Lysaker. Typiske leiepriser i de mer usentrale strøkene av Bærum har tradisjonelt ligget på 1200-1500 kroner kvadratmeteren i året. Det er ingen store næringsbygg i de vestlige delene av kommunen, bedriftene her er gjennomgående mindre handels-, håndverks- og produksjonsbedrifter.