Oppland

Til leie – Gran sentrum - Nye kontorer eller handelslokaler ved Rema, Møbelringen, Maxbo, Biltema, Kiwi

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Gran sentrum – Nyere handelsbygg - Attraktive Kontor eller butikklokaler – fra 400 kvm til 960 kvm - Vegg i vegg med Møbelringen og Rema 1000/Maxbo

Lokalene er rålokaler og tilpasses den enkelte bruker på en flate-

Llokalene har en meget god plassering ved innkjøringen til Gran sentrum – Særdeles god synlighet/eksponering.

Lokalene er beregnet for plasskrevende varehandel eller kontor. Kan tilpasses de enkelte leietakers ønsker - med tanke på inndeling, utforming etc.

Gran Almenning (senter)sto ferdig i Mars 2014 og er på ca. 9550 kvm og ca. 120 p plasser for kunder. Omsetningen er meget god og stigende takket være de store leietakerne.

1 etasje er Rema 1000 og Maxbo.

2. etasje er det Møbelringen på ca. BTA 2000 kvm

2. etasje ledig kontor eller handelsareal eller kontorer for 40 personer - på ca. BTA 960 kvm

2. etasje- Kontorer for Gran Almenning Eiendom

Kundeparkering Ca. 120 gratis p plasser

Varemottak med vare heis på byggets bakside – Tilrettelagt for store lastebiler.Eiendommen har alle de nyeste tekniske installasjoner for plasskrevende varehandel i 2. etasje. Utbygger har tilrettelagt for lager og logistikk for 2. etasje.

I tillegg kan vi tilby kontorer, møterom, m.m, hvis ønskelig.Nesten alle de store kjedene har etablert seg ved innkjøringen til Gran i 2012 (Expert, Biltema, Europris, Coop, Kiwi, m.m. er etablert innen 250 meter)

Det er en voldsom eksponering akkurat her, for å møte den fremtidige utviklingen Gran tilbyr.Gårdeier er fleksibel på leietid, tilpassinger/ombygninger og pris for den rette leietakeren.

Adkomst

Gran sentrum ligger sentralt på Østlandet, ca 65 km nord for Oslo, ca 40 km vest for Gardermoen, 55 km sør for Gjøvik og ca 33 km øst for Hønefoss.

Eiendommen har en meget god beliggenhet langs RV 4 med atkomst fra den første rundkjøringen en kommer til fra sør og har svært god eksponering og plassering med meget god parkeringsdekning.

Beliggenhet

Gran sentrum er regionsenter for handel på Hadeland med over 1 mrd i omsetning.

Forretningene på Gran har et godt renomè og det er stor bredde og aktivitet i handelssenteret.

Det har vært stor byggeaktivitet i Gran de siste åra, både på handelsbygg, ny barne- og videregående skole med hhv. 200 og 950 elever og både hovedbibliotek og ny flott kultursal, ny idrettspark med stor aktivitetsbredde og nytt felles bygg for nødetatene.