Rogaland

Til leie – Gode kontorlokaler midt i innovasjonsmiljøet på Ullandhaug

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Beskrivelse

Kontorlokalene ligger i 2. etasje i bygg i2. Inneholder cellekontor enkle/doble, møterom og sosialsoner. Kontorlokalene ligger midt i innovasjonsparken med god adkomst til resepsjon, kantine, møterom, gjesteparkering og øvrige fasiliteter.
Lokalene kan flyttes inn i som de er. Vedlagt ligger plantegning. Det er også selvsagt mulig å gjøre tilpasninger etter behov.

Om innovasjonsparken:
Ipark er et internasjonalt senter for innovasjon, forskning og næringsutvikling med over 130 bedrifter og nærmere 900 ansatte. Mangfoldet av bedrifter gir en ekstra dimensjon til livet i Ipark. Man møter både likesinnede og potensielle samarbeidspartnere, som kan gi en merverdi i form av nettverk, tilgang på fagmiljøer og verdiøkende aktiviteter.

Med et bredt utvalg av bedrifter og virksomheter er området et knutepunkt for kompetanseutvikling, energi, kunnskap og innovasjon. Blant annet ligger Universitet i Stavanger her, og med sine 9200 studenter tilfører de en urban og pulserende energi til nærmiljøet. Videre holder også virksomheter som Oljedirektoratet, NRK, foskningsinstituttet IRIS, Petroleumstilsynet og Stiftelsen PETRAD med flere til her. Det nye sykehuset skal bygges på Ullandhaug, sør for Ipark. Første byggetrinn skal stå ferdig i år 2023.

Fasiliteter og servicetilbud i Ipark:

Å være en del av Ipark gir mange gode fordeler:
2 resepsjoner og felles sentralbord
Posttjenester
21 felles møterom
Auditorium til 96 pers
Personalrestaurant i Måltidets Hus og Arkivenes Hus
Catering til møter og arrangement
Vaktmestertjenester
Trimrom og garderobe
God parkeringsdekning med elbilplasser
Lukket utendørs sykkelparkering
Div. fordelsavtaler
Temalunsjer og faglige samlingerDu har også tilgang til kantinen i Ipark. Åpen for lunsj mellom kl 1030 - 1330.

Beliggenhet

Bedriftene som holder til på Ullandhaug nevner særlig den gode beliggenheten som hovedgrunn til trivsel. Fra Ullandhaug er det kort vei til Stavanger sentrum, Sandnes, Forus og flyplassen. Det er god tilknytning til offentlig kommunikasjon.

Innhold

Ipark Eiendom:
Ipark Eiendom er en profesjonell og kommersiell eiendomsutvikler. Selskapet utvikler arealer med fokus på å tilrettelegge for samhandling og møteplasser i tillegg til et attraktivt tjenestetilbud, og bidrar i utviklingen av Ullandhaug gjennom også å bygge spesialbygg tilpasset undervisning, forskning og laboratorievirksomhet. Ipark Eiendom skal utvikle samarbeidsarenaer, bygg og anlegg som tilrettelegger for en fremtidsrettet og attraktiv utvikling av Ullandhaug