Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Gladengen - Ensjø - Tidligere proffbutikk og bilbutikk - 525 kvm - Store vinduer - 7 p plasser

  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Heis
Kjøreport

Beskrivelse

Attraktive lokaler beliggende på Gladengen/Ensjø - Tidligere blitt benyttet for Honda, bilbutikk og proff klær. Store åpne lokaler med gjennomgående store vinduer fra 3 sider -

Meget publikumsrettet lokaler med kjøradkomst inn med bil.

7 utvendige p plasser.

Det er montert vareheis - 2 tonn - (rampe på gavel av bygg) eller man bruke kjøreadkomst inn i lokalet

Lyst lokale med tak høyde på ca. 3,5 m - Deler av himlingen er senket og kan evt fjernes. Betong på gulv, malte flater. Lokalene ble oppmalt for ca 3 år siden

Inneholder: Stort åpent salgsareal, 3 cellekontorer, kjøkken, flislagt wc og lagerrom/heisrom. Store vindusflater og stor dobbel inngangsdør som muliggjør innkjøring med bil.

Meget attraktive og publikumsrettet lokaler.

Fiber i bygget samt bygget er tilknyttet fjernvarme- Mekanisk ventilasjon over tak.

Vegg i vegg ligger en stor Nordsjø malings butikk.

Beliggenhet

Stålversveien 2 har en sentral beliggenhet i gamle bilbyen / Ensjø/Gladengen - det er kort vei til T bane og buss i Grenseveien.- Enkel adkomst til Ring 3 og E6.

Klassisk industribygg/kombinasjonsbygg med forretninger/kontorer og produksjon.Området opplever store endringer og omdannes fra et industriområde til å bli et attraktivt byområde med mange nye boliger, butikker og arbeidsplasser.

Både Bryn og Helsfyr var landbruksområder utenfor Oslo, som opplevde en betydelig industriutbygging på 1800-tallet, særlig ved Alnaelven på Bryn. På 1950- og 60-tallet startet imidlertid utbyggingen av en rekke kontorbygg opp på Bryn-Helsfyr, og i løpet av de seneste 10-20 årene er området blitt utviklet til ett av Oslos største og viktigste kontorområder. I kontorsammenheng ser man på Bryn og Helsfyr som ett område. Bryn-Helsfyr har mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5000 virksomheter.

Bryn grenser til Tvetenveien i nord, t-banestrekningen fra Ensjø til Brynseng i sør og ligger mellom Østensjøveien i vest og Hellerud i øst. Helsfyr ligger på begge sider av Strømsveien og grenser til Etterstad, Ensjø, Valle Hovin og Teisen.

Med bare fem minutter til sentrum med bil, gode buss- og t-baneforbindelser, kort vei til Gardermoen og leiepriser som ligger et godt stykke under Oslo Sentrum og Skøyen, har Bryn-Helsfyr-området tiltrukket seg flere bedrifter som er arbeidskraftintensive (det vil si har relativt sett lave driftsinntekter per ansatt). For disse leietakerne spiller noen hundrelapper i lavere husleie og arealeffektive lokaler en stor rolle i kampen for å holde lønnsomheten oppe. Etter hvert som det er bygd nye (og rehabilitert) arealeffektive bygg, har en rekke bedrifter flyttet til Bryn-Helsfyr fra mer kostbare kontorområder.