Oslo nord

Til leie – Furuset - Flotte kontor og kombinasjonslokaler til leie. BTA 900 - 1100 kvm.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Moderne
Utvidelsesmuligheter
Vaktmester-/vektertjeneste

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
215 kvm Lager
912 kvm 3 Kontor, Kontorlokale (oppdeling kan vurderes)

Beliggenhet

Beliggende i sentralt og etablert industriområdet på Furuset, nær IKEA. Enkel adkomst fra Professor Birkelands vei og E6.

Det er offentlig kommunikasjon i form av buss i umiddelbar nærhet, samt T-Bane på Furuset. Kort avstand til Gardermoen (ca. 25 minutter med bil).

Beskrivelse

Professor Birkelands vei 27B er en kombinasjonseiendom over 3 etasjer, samt underetasje med kjøreadkomst for store biler. Byggets 1. etasje og underetasje inneholder lager. I de øvrige etasjene er det kontorlokaler. Eiendommen har person/vareheis og ventilasjonsanlegg med kjøling.

Adkomst

Direkte adkomst fra Professor Birkelands vei med parkeringsplass på forsiden av bygget.

Parkering

Eiendommen har rikelig med parkeringsplasser.

Standard

Lokalet tilpasses ny leietakers ønske til planløsning og standard. Se eksempler (bilder) fra andre lokaler i bygget.
I dag fremstår er det i stor grad benyttet innvendige glassvegger, noe som gir lokalet et åpent uttrykk. Lokalet har teppe på gulv, malte vegger og malt himling. Himlingen har integrert belysning i de fleste rom.

Inneholder

Følgende lokaler blir ledige:

3. etg. BTA 912 kvm.:
Kontorlokaler med fleksibel planløsning. Lokalet inneholder i dag 4 møterom, kursrom/åpent kontorlandskap, 25 kontor/teamrom, kjøkken/kantine, 6 toaletter, lager/rekvisita m.m. Lokalet er fleksibelt uten innvendig bærende vegger og kan enkelt endres til annen planløsning.

Oppdeling av lokalet kan vurderes.

U. etg. BTA 215 kvm.:
Lagerlokale med god takhøyde og kjøreadkomst

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Bydel Alna strekker seg oppover Groruddalens sørøstlige side langs T-bane linje 2 fra Brynseng til Ellingsrudåsen. Bydelen grenser mot Østmarka, Lørenskog kommune og bydelene Gamle Oslo, Bjerke, Grorud og Stovner. I vest og nord grenser bydelen til Østre Aker vei. De fleste som bor i bydelen sogner til områdene Teisen/Ulven/Fjellhus, Tveita, Haugerud, Trosterud, Lindeberg, Furuset eller Ellingsrud/Karihaugen. Furusetbanen går igjennom bydelen, i tillegg går det lokaltog.

Bydel Alna har langt flere innbyggere enn Grorud og areal og er også større i areal, og bydelen har også flere innbyggere med minoritetsbakgrunn enn noen kommune i Norge, bortsett fra Oslo totalt. Mesteparten av innbyggerne bor i de østre delene av bydelen, og da øst for E6.

Bydel Alna har et par stor trekkplastre på handelssiden, spesialsenteret Alna Senter bidrar til handelsinngang for bydelen, det samme gjør IKEA på Furuset.

I dalbunnen finner vi noen av landets største handels- og transportvirksomheter, særlig i området rundt Alnabru. Her finner vi også noen av de dyreste lagerlokalene i Oslo, mens det ligger flere kontorvirksomheter i tilknytning til den store gjennomfartsåren E6. Leieprisene er på kontorsiden moderate i Oslo-sammenheng, men noe høyere enn på eksempelvis Grorud. Det henger også sammen med flere moderne kontorbygninger i Alna innenfor teknologi. Langs Professor Birkelands vei i de nordvestre delene av bydelen finner vi flere bedrifter innenfor spedisjon, trykkeri og produksjon.