Oslo vest

Til leie – Frysja: Nyoppussede kontorlokaler med vareheis. BTA 78 - 214 kvm.

19
19
18
18
22
22
21
21
23
23
2
2
24
24
1
1
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Utvidelsesmuligheter

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
79 kvm 3 Kontor, Lokale 1. 3. etg
117 kvm 3 Kontor, Lokale 2. 3.etg.
78 kvm 4 Kontor, Lokale 1, 4. etg.
214 kvm 4 Kontor, Lokale 2. 4 etg.

Beliggenhet

Lokalene ligger på Frysja med kort avstand til Kjelsås, Brekke og Korsvoll. Frysja ligger i overkant av Nydalen og Ring 3, ca. 6 km fra Oslo sentrum. Tidligere industriområde, men er nå i større grad benyttet til kontor og kombinasjonslokaler, samt boligkonvertering.

Gangavstand til buss, trikk og tog. Enkel og kø-fri biladkomst fra Ring 3.

Beskrivelse

Frysjaveien 33E er en kombinasjonseiendom som i dag leier ut til kontorer og lager. Eiendommen har vareheis til samtlige etasjer.

Adkomst

Lokalene har adkomst fra en liten sidevei til Frysjaveien. Kort gangavstand fra bussholdeplass i Frysjaveien og i Kjelsåsveien. Tog og trikk på Kjelsås.

Parkering

Det er mulig å leie parkeringsplasser utenfor lokalene.

Standard

Lyse, gjennomgående kontorlokaler med god standard. Lokalet er nyoppusset med parkett på gulv, malte vegger og plater i himling. Lokalet har god ventilasjon med kjøling (nytt 2007), data/tele kabling og heisadkomst. Nye vinduer i 2007.

Inneholder

Vi har følgende lokaler for utleie som leies ut samlet eller oppdelt:

4. etg.:
Etasjen er oppdelt i fire lokaler. Planløsningen kan endres ut fra leietakers behov. Ledige lokaler:
Lokale 1. BTA 78 kvm.:
Lokalet inneholder forværelse og 2 romslige kontorer og møterom, alternativt et åpent kontorlandskap. Felles kjøkken, toaletter og dusj.

Lokale 2. BTA 214 kvm.:
Lokalet inneholder møterom, kjøkken og 8 kontorer, alternativt en kombinasjon med åpent kontorlandskap. Felles toaletter og dusj.

3. etg.:
Lokale 1. BTA ca. 79 kvm.:
Lokalet inneholder forværelse og 2 romslige kontorer og møterom. Felles kjøkken, toaletter og dusj.

Lokale 2. BTA ca. 117 kvm.:
Lokalet inneholder forværelse og 3 romslige kontorer og møterom, alternativt et åpent kontorlandskap. Felles kjøkken, toaletter og dusj.

Tilgang til vareheis som stopper rett utenfor lokalene med adkomst til vareinngang i 1. etg.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Nordre Aker strekker seg fra Trondheimsveien i øst til Sognsvannbekken i vest, og innbefatter områder som Grefsen, Sogn, Sognsvann, Ullevål og Blindern. Bydelen er kjennetegnet av velstående innbyggere med høy utdannelse, som gir seg utslag i høye boligpriser og en nokså spredt villabebyggelse.

Forskningsparken

Tradisjonelt har det ikke vært store kontorarealer i Nordre Aker, men det er utviklet en stor næringsklynge rundt Forskningsparken på Gaustad, hvor Universitetet i Oslo, forskningsinstitutter og Rikshospitalet er nærmeste naboer og leietakere. Forskningsparken huser gjennom Oslo Innovation Center om lag 140 bedrifter, forskningsgrupper og institutter, med totalt 1800 personer i byggene. Bransjene omfatter bioteknologi, life sciences, IKT, media, materialforskning og elektronikk.

Sogn og Ullevål

Utenom Forskningsparken er det noe nærinsgslokaler på Sogn og i området rundt Ullevål Stadion. Bertel O. Steen Eiendom har utviklet et nybygg på 23 600 kvadratmeter på Sogn som har fått navnet Sogn Arena. Ellers huser Ullevål Stadion, som eies 50/50 av Norges Fotballforbund og DNB Næringseiendom, over 70 bedrifter. Ullevål Stadion har også blitt et kjøpesenter, med over 30 forretninger.