Ytre Oslo Sentrum

Til leie – FROGNER - Butikklokaler på bakkeplan med stor takhøyde og god eksponering!

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
210 kvm 1 Butikk, Forretning/kontor

Bebyggelse

Uraniengaarden AS er et boligaksjelag bestående av 16 leiligheter og 4 næringslokaler .Bygården er pen og i god stand: tak lagt om i 2010, våtrom/soilrør rehabilitert i 2004 og balkonger ble utvidet i 2014.

Beliggenhet

På beste Frogner i en vakker hjørnegård har vi et supert lokale til leie med store vinduer og inngang på gateplan.

Lokalet egner seg til forretning/kontor eller lignende.

Lokalet har en fantastisk beliggenhet ved Riddervoldsplass i krysset Niels Juelsgate/Briskebyveien hvor det alltid yrer av mennesker både sommer som vinter.

På gateplan i de tilstøtende lokalene finner man salongen DUGG, Mocca kaffebar & Brenneri samt Sverre Sætres Konditori.

Beskrivelse

Lokalet er gjennomgående og over 2 etasjer med stor takhøyde i 1. etasje. Flott åpent inngangsparti på gateplan med store vindusflater. Det er totalt ca 210 kvm BTA.Fasiliteter: toalett, kjøkken, dusjkabinett, lagerrom.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 213
Bruksnr: 285

Bydel Frogner er Oslos mest folkerike bydel med over 50 000 innbyggere. Det er også den mest velstående bydelen, med de dyreste boligene. Bydelen er en hektisk og sentrumsnær bydel med bortimot like mange arbeidsplasser som innbyggere. Geografisk omfatter bydelen mesteparten av Aker Brygge, deler av Vika, Bygdøy og de sentrale handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien, samt store deler av trafikkerte Kirkeveien (Ring 2).

I Vika og på Aker Brygge og Tjuvholmen finner vi Oslos dyreste kontorbygg, og det er også høye leiepriser i området rundt Solli plass. Ellers er det få store kontorbygg i bydelen, med et par unntak på Majorstuen. Næringsbyggene i bydelen utenfor Vika og Aker Brygge er typisk eid av mindre, private gårdeiere, der gårdene gjerne en kombinasjon av kontorer, handelsarealer og leiligheter.

Det er livlig på kvelds- og nattetid i bydelen, med et variert tilbud på cafe- og restaurantfronten. Bydel Frogner har en solid "handelseksport", flere fra nabobydelene kommer for å handle i spesielt Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Disse handlegatene har de dyreste leieprisene etter Karl Johans gate.