Akershus

Til leie – FREMLEIE - Meget tiltalende kontorer på Billingstadsletta, hele toppetasjen.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Bredbåndstilknytning
Moderne

Arealspesifikasjon

kvm/antEtgBeskrivelse498 kvm3Kontor

Bebyggelse

Her har vi gleden av å presentere hele 3. etasjen for ny leietaker.
Tiltalende og representativ eiendom i teglsten, frittliggende, tilbaketrukket, men godt synlig på Billingstadsletta.

Beliggenhet

Eiendommen ligger lett tilgjengelig i et godt etablert kontor, lager/logistikk og handelsområde med sterk utvikling innenfor boligbebyggelse.
Det er enkel adkomst fra E18 og det er bussholdeplasser ca 2 minutter fra eiendommen. Togstasjon ligger ca 5 minutter unna i gangavstand.
Det tar ca 15 minutter til Oslo S med bil.
IKEA er like ved og det er dagligvareforretninger i umiddelbar nærhet.

Beskrivelse

Meget tiltalende lokaler som ble nyoppusset til nåværende leietaker i 2013.
Det er ca 20 kontorceller med glassvegger/dører hvorav et par av de er store nok til å romme 2 personer eller møterom. I tillegg er det et stort møterom med plass til opptil 35 personer som kan avdeles med foldedør etter behov. Dette brukes også som spiserom og det er kjøkken med alle fasiliteter i tilknytning til møterommene. Kopi/lagerrom samt eget serverrom m/kjøling finnes også.
Tiltalende wc for dame og herre, samt garderobe med dusj ligger i gangen i samme etasje. I tillegg til trappeløp er det heis.

Adkomst

Fra E18 følger du skilting mot Billingstad.

Parkering

Det er 4 medfølgende p.plasser.
Det kan være muligheter for å leie flere plasser på eiendommen og naboeiendommen etter avtale.

Teknisk

Ventilasjon/kjøling.

Standard

Meget representative kontorlokaler i hele byggets 3. etasje.
Stilige, representative lokaler med fasiliteter man forventer i moderne kontorlokaler i dag.
Ventilasjon/kjøling, vindusflater rundt hele som gir godt med lys samt utstrakt bruk av glass i vegger og dører innvendig.
Møterom med prosjektor (kan overtas etter avtale).

Diverse

Det er Baby Shop AS sine kontorlokaler som er/blir ledige, da det er endringer i deres interne behov.
Dette er i utgangspunktet et fremleieforhold til 31.03.2018, men muligheter for direkte leiekontrakt med gårdeier etter avtale.
Fremleietaker skal godkjennes av gårdeier.

Etter avtale kan det være mulighet for å overta (kjøpe/leie) kontormøbler fra nåværende leietaker.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 220

Gårdsnr: 39

Bruksnr: 1024

Asker er en forstadskommune til Oslo, mellom Bærum og Lier. Den 100 kvadratkilometer store kommunen har snaue 60 000 innbyggere og er delt inn i 16 grunnkretser, med ganske jevn fordeling av innbyggertallet i de ulike kretsene.

40 prosent av askerbøringene arbeider i egen kommune, mens ca. 60 prosent pendler ut, hovedsakelig til Bærum og Oslo. På den andre siden dekkes snaue 60 prosent av arbeidsplassene ved innpendling fra Bærum og Buskerud.

Avstanden inn fra Asker sentrum til Oslo sentrum er ca 25 kilometer, og bilkøene er lange inn mot hovedstaden. Asker er imidlertid et knutepunkt for tog, i og med at stasjonen er endestasjon for Spikkestadbanen. Asker stasjon er Norges femte største målt i antall reisende. Flytoget til Gardermoen stopper på stasjonen, som er svært viktig for etableringen i nærområdet, og Asker-banen er dobbeltsporet

Antall nyetableringer i kommunen har de seneste årene ligget stabilt på rundt 700. Næringslivet i Asker har sin tyngde innenfor handel, forretningsmessig tjenesteyting og bransjer i industrikategoriene kjemisk og maskinvare, men de seneste årene har Asker tiltrukket seg en rekke bedrifter innenfor olje- og gass-sektoren.

Totalomsetningen for Askers bedrifter er på drøyt 60 milliarder kroner i året, hvorav ca. 75 prosent av verdiskapningen skjer med utgangspunkt i bedrifter lokalisert til Holmen-Slependen-området. Varehandelen står for 7-8 prosent av denne omsetningen. Det er to store kjøpesentre i kommunen, prisbelønte Holmen Senter, samt Trekanten Senter i Asker sentrum.

I de søndre og sørøstre delene av kommunen, ned mot Heggedal, er det ikke store næringsbygg, dette området er et gammelt industriområde. Langs veien ut mot Slemmestad er det få bedrifter av en viss størrelse, noe det også er i de nordvestre delene av kommunen, mot Vestmarka.

Det er gjennomgående lite ledige arealer i Asker sentrum, der vi finner de høyeste leieprisnivåene. Nivåene i Asker ligger gjennomgående lavere enn i Bærum. Det typiske leienivået for snittlokaler i Asker har ligget på 1200-1300 kroner kvadratmeteren i året, men gode lokaler i Asker sentrum med sentral beliggenhet har oppnådd 1800-1900 kroner per kvadratmeteren.

Det store prosjektet i Asker er utviklingen av Kraglund kontorpark, rett sør for Asker sentrum. Her utvikler Ferd Eiendom 50 000 kvadratmeter fordelt på fire byggetrinn, og det første trinnet var klart i desember 2011. I løpet av 20111/2012 er det ferdigstilt om lag 20 000 kvadratmeter med kontorlokaler i Kraglund Kontorpark.