Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Fremleie av lyse pene kontorlokaler på Bryn, med 5 garasjeplasser og ekstra lagerplass

16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass Aircondition Bredbåndstilknytning Kantine Moderne

Beliggenhet

Sentralt beliggende eiendom på Bryn. Området er populært på grunn av sin gunstige logistikkmessige beliggenhet. Med bil er det kort og effektiv adkomst til Ring 3 og E6 samt meget god kommunikasjon til sentrum gjennom Svartdalstunellen eller via Vålerengatunellen.

Eiendommen ligger i retning Alnabru med umiddelbar nærhet til Oslo S. Lett tilgjengelig med bil og kollektivt.

Bussholdeplass i Tvetenveien med rute 66, 76 og 102. 4 minutter gange til Brynseng T-banestasjon med linjene 1, 2, 3 og 4 og tilsvarende til bussrutene i Østensjøveien. 8 minutter til Bryn togstasjon og få minutter til Flybussen på Helsfyr.Fra Bryn togstasjon er det togforbindelse til Lillestrøm og Drammen.De mange rutene gjør det enkelt og effektiv å bruke offentlig kommunikasjon.

Beskrivelse

Lyst pent hjørnekokale med god standard og mye vindusflater fremleies for kunde. Innredet med 5 kontorer og ett møterom. Mulighet for ett kontor til. Kontorene ligger i 6. etasje.

Parkering

5 garasjeplasser i garasjeanlegg medfølger i leien. Heis fra lokalene og ned til garasjen.

Inneholder

6. Etasje: 5 kontorer, ett møterom, kjøkkenløsning og sittegruppe ved inngangsparti. Teknisk rom. I tillegg kommer et lager på ca 32 kvm i u. etg.

Representativt inngangsparti og felles kantine.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 137
Bruksnr: 55

Både Bryn og Helsfyr var landbruksområder utenfor Oslo, som opplevde en betydelig industriutbygging på 1800-tallet, særlig ved Alnaelven på Bryn. På 1950- og 60-tallet startet imidlertid utbyggingen av en rekke kontorbygg opp på Bryn-Helsfyr, og i løpet av de seneste 10-20 årene er området blitt utviklet til ett av Oslos største og viktigste kontorområder. I kontorsammenheng ser man på Bryn og Helsfyr som ett område. Bryn-Helsfyr har mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5000 virksomheter.

Bryn grenser til Tvetenveien i nord, t-banestrekningen fra Ensjø til Brynseng i sør og ligger mellom Østensjøveien i vest og Hellerud i øst. Helsfyr ligger på begge sider av Strømsveien og grenser til Etterstad, Ensjø, Valle Hovin og Teisen.

Med bare fem minutter til sentrum med bil, gode buss- og t-baneforbindelser, kort vei til Gardermoen og leiepriser som ligger et godt stykke under Oslo Sentrum og Skøyen, har Bryn-Helsfyr-området tiltrukket seg flere bedrifter som er arbeidskraftintensive (det vil si har relativt sett lave driftsinntekter per ansatt). For disse leietakerne spiller noen hundrelapper i lavere husleie og arealeffektive lokaler en stor rolle i kampen for å holde lønnsomheten oppe. Etter hvert som det er bygd nye (og rehabilitert) arealeffektive bygg, har en rekke bedrifter flyttet til Bryn-Helsfyr fra mer kostbare kontorområder.