Rogaland

Til leie – Forus Teknologipark - Flotte og moderne kontorlokaler for utleie!

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Alarm Bredbåndstilknytning Fellesresepsjon Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Vi har fått for utleie flotte kontorlokaler i Forus Teknologipark. Lokalene er beliggende i byggets 3. etasje og kan enkelt tilpasses en eller flere leietaker.Hel etasje med muligheter for deling!

Her har man mulighet til å disponere en hel etasje alene eller samlokalisere med samarbeidspartnere eller kanskje hente impulser fra helt andre bransjer? Mulighetene er mange!

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Forus Vest, like ved gjenvinningsanlegget til Ivar og i kort avstand fra avkjørselen til RV-39 og Stavanger.Her har man mulighet til å sitte sentralt i forhold til annen næringsvirksomhet både i Stavanger, Sandnes og Sola og ikke minst på Forus, samtidig som man i slipper de lengste køene når man skal til og fra jobb.

Standard

Eiendommen består av et kontorbygg over 4 etasjer med bakenforliggende verksted og produksjonshaller. God parkeringsdekning i parkeringsanlegg i kjeller, samt parkering på egen tomt foran inngangsparti.

Flott inngangsparti med store skiferfliser og flott innredet resepsjonsområdet, vevde tepper i kontordel og parkett på møterom. Garderober er heldekket med keramiske fliser. Lyse fine vegger i kontorarealene.Balansert ventilasjonsanlegg med kjøling og oppvarming fra radiatoranlegg.

Kontorlokalene fremstår som fleksible med gode muligheter for å tilpasse eventuelt endrede behov. Lokalene består i dag av en god mix av større og mindre cellekontor, samt kontorland og landskapsløsning med møterom, wc/garderober og rekvisita/kopirom i kjernen.Flott sosial sone med kjøkkenkrok og sitteområde midt i lokalet, ved inngangen til etasjen.

I 1. etasje er det felles inngang og resepsjonsområde, samt flott kantine for byggets leietakere.Mulighet for tilgang til ekstra stort møterom i 1. etasje.

Sykkelparkering og garderober i parkeringskjeller

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1102
Gårdsnr: 67
Bruksnr: 103