Romerike

Til leie – Forretningslokaler på tilsammen ca. 189 kvm (kan deles) - Meget sentralt i Frogner sentrum - Parkering

Illustrasjon av nybygg
Illustrasjon av nybygg
Torget
Torget
Plantegning med inndeling av lokalet
Plantegning med inndeling av lokalet
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

Midt i Frogner sentrum, har vi for utleie 2 stk. forretningslokaler på tilsammen ca. 189 kvm beliggende på bakkeplan. Bygget er under oppføring og er forventet ferdigstilt i løpet av høsten 2017. Lokalet vil ha store og gode vindusflater i front, noe som gir mulighet for gode profileringsmuligheter ut mot publikum.


Det er mulig for leietaker å påvirke egne løsninger, og utleier kan tilby "skreddersøm" etter avtale.


Lokalet er særskilt godt egnet for bedrifter/konsepter innen handel.


Kiwi holder til ved siden av bygget i dag. De skal reetablere seg i flott nybygg ved innkjøringen til området.


Lokalet vil ha parkering rett utenfor og ellers beliggenhet ut mot torg med lekeplasser, planlagt serveringssted, kontor, handel etc. Kiwi-butikken vil også vende ut mot dette torget.

Bebyggelse

Meget sentral og attraktiv beliggenhet i Frogner sentrum, hvor det p.t foregår en storstilt utvikling.

Tomten

Gode parkeringsmuligheter rett utenfor lokalet.

Adkomst

Meget lett og god adkomst.

Off. Kommunikasjon

Rett ved Frogner stasjon med gode togforbindelser til Oslo, samt kort vei til buss.


Kun ca. 15-20 min med bil til Oslo sentrum.

Standard

Nybygg med god og moderne standard.

Visning

Etter avtale med megler. REF: 17012

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.