Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Forretningslokale i Bygdøy Alle på Frogner - 112 kvm

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beliggenhet

I Bygdøy Alle 33 ligger også forretningene Gerts, Jackie, Antikk og frisørsalong. I etasjene over er det boliger.

På motsatt side av Gabels gate ligger Bunnpris.

Det er få minutters gange til offentlig kommunikasjon på enten Solli Plass eller ved Frogner kirke.

Standard

Lokalet leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie.

Innhold

Pene forretningslokaler på 112 kvm med inngang fra hyggelige Bygdøy Allè. Stort fasadevindu mot gateplan gir god mulighet for profilering.

Lokalene er pene og velholdte, og består av forretningsareal med bakrom/kontor innerst i lokalet.

Mulighet for tilpasninger. Lokalet egner seg ikke for mat/bevertning.

Ledig 1.1.2018e.

Bydel Frogner er Oslos mest folkerike bydel med over 50 000 innbyggere. Det er også den mest velstående bydelen, med de dyreste boligene. Bydelen er en hektisk og sentrumsnær bydel med bortimot like mange arbeidsplasser som innbyggere. Geografisk omfatter bydelen mesteparten av Aker Brygge, deler av Vika, Bygdøy og de sentrale handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien, samt store deler av trafikkerte Kirkeveien (Ring 2).

I Vika og på Aker Brygge og Tjuvholmen finner vi Oslos dyreste kontorbygg, og det er også høye leiepriser i området rundt Solli plass. Ellers er det få store kontorbygg i bydelen, med et par unntak på Majorstuen. Næringsbyggene i bydelen utenfor Vika og Aker Brygge er typisk eid av mindre, private gårdeiere, der gårdene gjerne en kombinasjon av kontorer, handelsarealer og leiligheter.

Det er livlig på kvelds- og nattetid i bydelen, med et variert tilbud på cafe- og restaurantfronten. Bydel Frogner har en solid "handelseksport", flere fra nabobydelene kommer for å handle i spesielt Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Disse handlegatene har de dyreste leieprisene etter Karl Johans gate.