Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Forretningslokale (egner seg også som kontor) til leie sentralt på Frogner

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beskrivelse

Vi får ledig fra 1.6.2017 et lokale i eiendommen Eckersbergsgate 31 på Frogner. Lokalet egner seg både som forretning og som kontor.

Lokalet består av flere rom og liten trapp opp til bakre del som evt. kan benyttes som bakrom/kontor i butikk. Det er 1 toalett og mulighet for tekjøkken. Det er flere store vinduer mot gateplan. Det er parkettstrips på gulv og malte vegger.

Lokalet passer for de fleste konsepter (ikke matservering!).

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Frogner, i kort avstand til Bygdøy Allè og nærhet til offentlig kommunikasjon som buss og trikk. Rett over gaten ligger Osteklokken som er et hyggelig spisested.

Bydel Frogner er Oslos mest folkerike bydel med over 50 000 innbyggere. Det er også den mest velstående bydelen, med de dyreste boligene. Bydelen er en hektisk og sentrumsnær bydel med bortimot like mange arbeidsplasser som innbyggere. Geografisk omfatter bydelen mesteparten av Aker Brygge, deler av Vika, Bygdøy og de sentrale handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien, samt store deler av trafikkerte Kirkeveien (Ring 2).

I Vika og på Aker Brygge og Tjuvholmen finner vi Oslos dyreste kontorbygg, og det er også høye leiepriser i området rundt Solli plass. Ellers er det få store kontorbygg i bydelen, med et par unntak på Majorstuen. Næringsbyggene i bydelen utenfor Vika og Aker Brygge er typisk eid av mindre, private gårdeiere, der gårdene gjerne en kombinasjon av kontorer, handelsarealer og leiligheter.

Det er livlig på kvelds- og nattetid i bydelen, med et variert tilbud på cafe- og restaurantfronten. Bydel Frogner har en solid "handelseksport", flere fra nabobydelene kommer for å handle i spesielt Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Disse handlegatene har de dyreste leieprisene etter Karl Johans gate.