Romerike

Til leie – Forretnings-/Kontor og lager vis á vis Triaden Storsenter - gode profileringsmuligheter - parkering

Innkjøring til eiendommen fra Skårersletta
Innkjøring til eiendommen fra Skårersletta
Fra Skårersletta
Fra Skårersletta
Utvendig med parkering
Utvendig med parkering
Fra Skårersletta
Fra Skårersletta
Kjøkken/spiserom
Kjøkken/spiserom
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Skaarersletta_60_027
Skaarersletta_60_027
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 3. etasje
Planskisse 3. etasje
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

Meget sentralt på Skårersletta har vi for utleie tilsammen ca. 490 kvm med kontor- og lagerlokaler. Kontorene kan deles på flere leietakere.

Lagerarealet på ca. 276 kvm i 2. etasje inneholder også flere toaletter. Det er ikke heis eller direkte adkomst fra kontorarealet.

I 3. etasje er det tilsammen ca. 214 kvm med kontorlokaler ledig. Her kan man enten leie hele arealet samlet, eller enkeltvise kontorer. Det medfølger et kjøkken/spiserom på ca. 41 kvm som vil være til felles benyttelse for kontorenes leietakere. Adgang til felles toaletter, som også deles med leietaker i nabolokalet.

I eiendommen er allerede Bengts, Fliskompaniet, Bunnpris og Fresh Fitness m.fl. etablert.

Beliggenhet

Med kort vei til Oslo er det mange som har oppdaget Lørenskog som et sentralt sted å bosette seg, eller for å drive virksomhet. Her er det en god kombinasjon av urbane og landlige omgivelser samtidig som du innen få minutters gangavstand finner det meste av fasiliteter.


Skårersletta 60 grenser til Skårer vest området og har en sentral beliggenhet vis à vis Triaden Storsenter, samt har kort vei til både Solheimsenteret og Metro senteret.


Det er ca. 10-15 min gange til Lørenskog Rådhus, Metro Senter og nye Lørenskog Kulturhus. Lørenskog Kulturhus innehar tjenester som kino, bibliotek, aktivitetshuset Volt, musikk- og kulturskole, helse- og omsorg samt kulturtjenesten i kommunen. I tillegg ligger eiendommen kun få minutter med bil fra Akershus Universitetssykehus (Ahus), som fungerer som lokal- og sentralsykehus for Akershus i tillegg til enkelte bydeler i Oslo.

Tomten

Flat tomt opparbeidet med asfalterte kjøre- og parkeringsarealer.


Parkering utenfor bygget og takparkering. Eiendommen har godt med p-plasser.

Adkomst

Enkel adkomst direkte fra Skårersletta.

Off. Kommunikasjon

Bussholdeplass rett utenfor.


Ca. 3,5 km til Lørenskog togstasjon.
Ca. 6 km til Lillestrøm.
Ca. 13 km til Oslo sentrum.
Ca. 30 km til Jessheim.
Ca. 38 km til Oslo Lufthavn Gardermoen.
Triaden Storsenter: 0,2 km.
Metro Steen og Strøm: 1,4 km.

Parkering

Parkering utenfor bygget og takparkering.

Standard

Normal standard.

Oppvarming

Elektrisk.

Diverse

Kontorlokalet har felles kjøkken/spiserom.

Visning

Etter avtale med megler. REF: 17005.

Overtakelse

Etter avtale.

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.