Akershus

Til leie – Fornebu - fine kontorlokaler og/eller showroom

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
31
31
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

Widerøeveien 5 er et effektivt og fleksibelt kontorbygg på Fornebuporten. Nå kan vi tilby flere mulige kontorstørrelser i dette bygget.

Bygget ligger i begynnelsen av innfarten ut til Fornebu og med gode lysforhold. I byggets tredje etasje har vi mulighet til å tilby kontorer fra ca 340 m2 og oppover, og størrelsen kan vi lett tilpasse leietakers behov. Samlet kan vi tilby ca 2800 m2 til en bruker om ønskelig. Bygget har god profilering på fasaden ut mot Snarøyveien.EKSTRA TILBUD - FORNEBUPORTEN

Som leietaker i Widerøeveien 5 vil ansatte få tilbud om å dra nytte av de fasiliteter som tilbys i Fornebuporten (medlemskap i THE LIFESTYLE TRENINGSSTUDIO - se www.fornebuporten.no/lifestylebyfornebuporten). Treningssenter, butikker og restauranten i første etasje er åpen for alle, og har åpningstider i tillegg både på kvelder og i helgene.

Noe av utvalget til restaurant-konseptet "THE LOCAL" er:
- THE LOCAL OVEN - spesialisert seg på steinsovnlaget pizza
- THE LOCAL KITCHEN - stort utvalg innen fisk, kjøtt og skalldyr -
alt tilbredt THE LOCAL WAY
- THE LOCAL BAR - nyt drinker med kun naturlige ingredienser og med et nordisk preg

Hos THE LOCAL finner du også to shuffleboards - ta med venner og ha en annerledes setting med god mat og drikke.

I Fornebuporten kan du for kun kr 100 pr måned få tilgang til byggets flotte treningssenter og idrettshall - bedre tilbud og pris er vanskelig å oppdrive!

Hva finner du på Fornebu?

- Fornebuporten
- THE LOCAL
- Telenor Arena
- Fornebu S (kjøpesenter)
- Hoteller - Scandic Fornebu, Qality Hotel Expo,
Radisson Blu Park Hotel
- Hundsund Bad
- Snarøya Curling
- Fornebu Golf Center
- Vinmonopolet
- Kafeer/serveringssteder som: Kaffebrenneriet, Wayney's Coffee,
Joe and the Juice
- Klesbutikker, jernvarehandel, interiør, gaver, mm

Adkomst

Lett og direkte adkomst med bil fra E 18 - kun 1 minutt unna. Du er derfor også kun minutter unna f eks Oslo, Lysaker, Skøyen og Sandvika.

Tenker du miljø eller ønsker du å holde deg i form, er det et meget godt utviklet sykkelnett til og fra Widerøeveien.

Fornebuparken bussholdeplass er rett utenfor og her stopper linje: 24, 28, 31, 36E, 707, 733 og 31E. I rushtrafikken er det over 40 avganger i timen som frakter deg raskt til/fra Fornebu.

Beliggenhet

Widerøeveien 5 ligger ved inngangen til Fornebulandet. Det er kort avstand til/fra Lysaker Togstasjon, hvor du finner du både Flytoget og lokal tog. De nærmeste naboene er Fornebuporten og Telenor Arena, og er lett å finne rett forbi Oksenøy-krysset.

Fornebulandet tilbyr en unik blanding av kontor, boliger, servicetjenester, masse grøntareal og sjøen som en av de nærmeste naboene. En unik kombinasjon av det urbane og det landlige - er det fortsatt Oslo områdets "ukjente perle"?

Standard

Widerøeveien 5 fremstår som et moderne bygg med gode muligheter for tilrettelegging for de enkelte leietakerne. Det er god ventilasjonskapasitet i bygget, og bruk av glass i taket slipper inn mye lys. Lokalene kan leveres i ny topp moderne stand, som kan tilpasses leietakers ønsker og behov. Bygget har fjernvarme og det er fiber til bygget. Mulighet for leie av lagerplass (4. etasje). Bygget driftes av Fornebuporten Drift AS (fra sommer 2016).

Innhold

De ledige lokalene er i 3. etasje. Her finnes det flere arealstørrelser - fra ca 340 m2 og opptil 2.800 m2 samlet. Lokalene kan lett tilpasses med cellekontorer, men egner seg best til åpne moderne landskap. Vegger kan lett flyttes, så vi kan tilby skreddersydde løsninger på arealstørrelse avhengig av hver leietakers behov.

Det store glasspartiet i midten slipper inn mye dagslys, og egner seg til showroom, kundearrangementer og events. Her kan man skape spennede og unike lokaler for din bedrift!

På siden av det åpne arealet ligger kantinen, og man kan dermed nyte lunsjen i "det fri" i det sosiale åpne rommet med glasstak. Her kan man også ta uformelle møter eller bruke som en sosial mingle-plass.VELKOMMEN TIL WIDERØEVEIEN 5 - DIN FREMTID!

Lysaker

Lysaker er blitt et helt sentralt knutepunkt på vestsiden av Oslo, gjennom gjenåpningen av Lysaker stasjon i 2009. Områdets største fortrinn er det gode kollektivtilbudet, samt den nære tilknytningen til E18. I tillegg til Flytoget, går det mer enn 1000 daglige bussavganger fra Lysaker via operatøren Ruter.

Parkeringsdekningen i området er ganske god gjennom parkeringsarealer i byggene, og mange ansatte i området kommer med bil vestfra.

Tradisjonelt har Lysaker tiltrukket seg bedrifter med hovedkontorer innenfor olje og offshore, samt engineering. Eiendommene er gjennomgående store. Aker har tidligere vært en stor leietaker i området, Petroleum GeoServices (PGS) er en stor leietaker. Disse næringene er fortsatt representert, men i de senere årene er det kommet til bedrifter innenfor IKT-næringen og forsikring, ikke minst gjennom Storebrand, samt skadeselskapet If. If er fra 2013 på plass i Vækerø Park.

Blant servicefasilitetene i området står det store kjøpesenteret CC Vest helt sentralt, men det er få indikasjoner på at arbeidstakere på Lysaker bruker senteret mye. CC Vest har som mål å være et bydelssenter for området, med alle servicetilbudene som det innebærer. Det er også grønne lunger i den store ”trafikk- og kontormaskinen” Lysaker, hvor de ansatte kan sitte ute og slappe av med lunch.

Lysaker har en nokså spredt eierstruktur, men den største eiendomsbesitteren på Oslo-siden er Mustad Eiendom, som har åpnet opp et gammelt industriområde for handel og kontorer. Andre store aktører på Lysaker er Storebrand gjennom Lysaker Park, Vital, Aberdeen Asset Management og Norwegian Property. Lysaker er spesielt i den forstand at kommunegrensen går tvers gjennom området, som kan medføre at eiendomsbesitterne må forholde seg til to ulike kommuneregimer. Oslo og Bærum har ulike syn på utbyggingen i området.

Leienivået på Lysaker ligger mellom nivået på Skøyen og Fornebu. Det gjenspeiler at Lysaker ikke er like sentralt som Skøyen, men området er attraktivt gjennom flytogforbindelse fra svært trafikkerte Lysaker stasjon. Eiendommene nær stasjonen og på Lysakerlokket oppnår de høyeste leieprisene. I tillegg er det en del dyre eiendommer langs attraktive Strandveien, med fjordutsikt.

Leieprisene på Lysaker svinger likevel nokså moderat, og mindre enn leieprisene på Skøyen, som er en konkurrent ved etableringer. I og med at det er flere hovedkontorfunksjoner på Lysaker, oppstår det fra tid til annen et hopp i arealledigheten når disse virksomhetene flytter.

Fornebu

Etter nedleggelsen av Fornebu hovedflyplass i 1998, har området begynt å blomstre som et næringsområde. Fornebu har lykkes i å tiltrekke seg store hovedkontorer innenfor IT og telekommunikasjon, med Telenor i spissen, og EDB ErgoGroup flytter ut med sitt hovedkontor her.

Det gamle terminalbygget på Fornebu benyttes nå som kontorer for en rekke selskaper, som en del av det statlig finansierte kunnskapssenteret IT-Fornebu. Telenor innviet i september 2002 sitt nye hovedkvarter på Fornebu og rommer nå arbeidsplasser for 6000 ansatte. Aker Solutions flyttet i desember 2007 inn til Aker Hus, mens Norske Skog holder til vest på Fornebu

I tillegg er Statoil på plass med sitt nye hovedkontor på Fornebu fra slutten av 2012, det samme er Aker ASA fra 2013. I november 2011 forsterket dette selskapet satsingen ytterligere i området, ved å kjøpe et større tomteområde for nærings- og boligutvikling ved siden av Telenor Arena.

Det største ankepunktet mot Fornebu er den manglende offentlige kommunikasjonen med baneløsninger. Alle aktørene er enige om at en metro er den beste løsningen, men her mangler det 3-4 milliarder kroner for å fullfinansiert en slik løsning. Atkomst i dag til Fornebu er derfor basert på bil og buss. Uten trafikk tar det bare 10-15 minutter med bil til og fra Oslo sentrum, men i rushtrafikken kan det i verste fall ta 45 minutter til en time.

Flere av Ruters busser går imidlertid til Fornebu, inkludert linjene 24, 28, 31, 31E og 733. Buss 31 mot Grorud har en beregnet kjøretid på 18-20 minutter mot Nationaltheatret stasjon og Wessels plass utenfor Stortinget, men det er altså utenfor rushtrafikken. Fornebu-området har i tillegg en stor grad av utbygde gang- og sykkelveier.

Det er begrenset med servicefasiliteter på Fornebu, men fra 2014 vil et handelssenter på drøyt 20 000 kvadratmeter stå klart, i regi av KLP Eiendom. Det vil styrke handelstilbudet betraktelig. I tillegg utvikler Scandic et hotell på Fornebu, det samme gjør Choice Hotels gjennom Quality Hotel Arena Fornebu.

Leieprisene på Fornebu svinger ikke mye og ligger nivåmessig noe under Lysaker, blant annet fordi Fornebu ligger noe mindre sentralt, med større avstander til Flytoget. Nivåene indikerer også at utbyggerne der ute i liten grad får avkastning fra tomten, kun selve bygget.