Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Fleksible kontorlokaler med utsikt i Storgata - Korttidsleie!

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Heis

Beskrivelse

Kontorlokalene ligger i en egen kontordel av Gunerius Shoppingsenter. Kontordelen har egen inngang ved krysset Lybekkergata/Storgata. To personheiser og en vareheis.

Beliggenhet

Storgata 32, også kjent som shoppingsenteret Gunerius, ligger meget sentralt i Storgata. Kort avstand til bl.a Arbeidersamfunnets Plass og Youngstorget. Kun 2 minutter til Oslo S, bussterminal og flytog. Buss og trikkestopp er rett utenfor døren.

Standard

Lokalene leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie.

Innhold

Vi har ledig for korttidsleie:

7. etasje: 577 m²

Består av flere enkeltkontor og noen store kontor/møterom, toaletter og kjøkken. Det er fint utsyn fra de fleste kontorplasser!

Det er parkettlaminat på gulv og lysmalte vegger.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.