Akershus

Til leie – Et av Askers mest sentrale bygg - Toppetasje - Moderne kontor

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
15
15
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Skysstasjon 5 - topp lokaler på togstasjonen i Asker sentrum!

= = =

Ledige lokaler:

- 4. etasje (704 m²)

- 2 etasje (285 m²)

Stasjonskvartalene ligger sentralt midt i Asker sentrum, med umiddelbar nærhet til alt fra private og offentlige kontorer, butikker, kafeer, restauranter og offentlig kommunikasjon. Blant leietakerne finner man alt fra store bedrifter, til flere offentlige / kommunale leietakere.

Eiendommen er fordelt over 4 etasjer med parkering i kjeller, og er på totalt ca. 26 000 m². Bygget ble oppført i 1996 og renovert i 2011 til en moderne standard. Eiendommens gateplan besitter flere handels- og serveringskonsepter. Teknisk fremstår Stasjonskvartalene i meget god stand og er godt vedlikeholdt. Fasaden er forblendet med teglstein, noe som gir eiendommen et tidløst preg.

PRØV 3D TOUR / "gå gjennom" lokalene på din pc!

NYHET
Klikk på linken til høyre "360 GRADERS VISNING AV LOKALET" for å "gå" igjennom lokalet fra din PC:
(eller kopier link under)

- 704 m²
https://www.insidemaps.com/project/63jTPi00mW/listing

Adkomst

Enkel tilgang til tog rett utenfor døren, god parkingsdekning med enkel adkomst til og fra E18.

Enkel adkomst til lokalene via eiendommens B-oppgang fra passasjen mellom byggene (til lokalene på 704m²).

Heis fra garasje til lokalene.

Beliggenhet

Stasjonskvartalene ligger 30 m fra Asker togstasjon og er således ett av Askers mest sentralt plasserte bygg. Togstasjonen i Asker er Norges femte mest besøkte togstasjon og er Askers kollektive knutepunkt. Buss- og taxiholdeplass er også lokalisert i tilknytning til togstasjonen.

Standard

Gjennomgående tidsriktige og moderne systemfronter, systemhimling, malte overflater og slitesterkt teppe.

Lokalene er fleksible, dette innebærer at lokalene kan endres til åpent landskap eventuelt skape flere kontorceller.

Lokalene kan endres og tilpasses til ny leietaker.

Bygget har elektrisk oppvarming med varmeovner og termostater langs yttervegger. Ventilasjonsaggregatene er utstyrt med elektriske ettervarmebatterier.

Driftssjef på heltid sikrer kort responstid på driftsmessige utfordringer.

Innhold

Lyse og moderne lokaler i eiendommens øverste etasje. Vi har for utleie et areal på 704m² BTA (markert i grønt på plantegningen).

Kontorlokalet er i dag delt inn i 19 kontorer (noen dobbelt kontorer) og 3 møterom. Lokalet innehar også egen kjøkkenløsning, egne toaletter, 2 egne dusjer, samt badstue. Det er mulighet å etablere egen resepsjon. Arealets gode vindusdekning gir lokalet godt med dagslys.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 220

Gårdsnr: 50

Bruksnr: 407

Asker er en forstadskommune til Oslo, mellom Bærum og Lier. Den 100 kvadratkilometer store kommunen har snaue 60 000 innbyggere og er delt inn i 16 grunnkretser, med ganske jevn fordeling av innbyggertallet i de ulike kretsene.

40 prosent av askerbøringene arbeider i egen kommune, mens ca. 60 prosent pendler ut, hovedsakelig til Bærum og Oslo. På den andre siden dekkes snaue 60 prosent av arbeidsplassene ved innpendling fra Bærum og Buskerud.

Avstanden inn fra Asker sentrum til Oslo sentrum er ca 25 kilometer, og bilkøene er lange inn mot hovedstaden. Asker er imidlertid et knutepunkt for tog, i og med at stasjonen er endestasjon for Spikkestadbanen. Asker stasjon er Norges femte største målt i antall reisende. Flytoget til Gardermoen stopper på stasjonen, som er svært viktig for etableringen i nærområdet, og Asker-banen er dobbeltsporet

Antall nyetableringer i kommunen har de seneste årene ligget stabilt på rundt 700. Næringslivet i Asker har sin tyngde innenfor handel, forretningsmessig tjenesteyting og bransjer i industrikategoriene kjemisk og maskinvare, men de seneste årene har Asker tiltrukket seg en rekke bedrifter innenfor olje- og gass-sektoren.

Totalomsetningen for Askers bedrifter er på drøyt 60 milliarder kroner i året, hvorav ca. 75 prosent av verdiskapningen skjer med utgangspunkt i bedrifter lokalisert til Holmen-Slependen-området. Varehandelen står for 7-8 prosent av denne omsetningen. Det er to store kjøpesentre i kommunen, prisbelønte Holmen Senter, samt Trekanten Senter i Asker sentrum.

I de søndre og sørøstre delene av kommunen, ned mot Heggedal, er det ikke store næringsbygg, dette området er et gammelt industriområde. Langs veien ut mot Slemmestad er det få bedrifter av en viss størrelse, noe det også er i de nordvestre delene av kommunen, mot Vestmarka.

Det er gjennomgående lite ledige arealer i Asker sentrum, der vi finner de høyeste leieprisnivåene. Nivåene i Asker ligger gjennomgående lavere enn i Bærum. Det typiske leienivået for snittlokaler i Asker har ligget på 1200-1300 kroner kvadratmeteren i året, men gode lokaler i Asker sentrum med sentral beliggenhet har oppnådd 1800-1900 kroner per kvadratmeteren.

Det store prosjektet i Asker er utviklingen av Kraglund kontorpark, rett sør for Asker sentrum. Her utvikler Ferd Eiendom 50 000 kvadratmeter fordelt på fire byggetrinn, og det første trinnet var klart i desember 2011. I løpet av 20111/2012 er det ferdigstilt om lag 20 000 kvadratmeter med kontorlokaler i Kraglund Kontorpark.