Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Ensjø/Helsfyr: Bilbutikk/showroom/kontor til leie på ca. 525 kvm BTA.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass Aircondition/Ventilasjon Bredbåndstilknytning Kjøreport Moderne Sentralt

Beliggenhet

Stålverksveien 2 har en sentral beliggenhet på Ensjø i bilbyen . Det er ca. 3 min. gange til T-banene på Ensjø, 8 min gange til banen ved Hasle. Bussforbindelse i Grenseveien. Kort vei til Ring 3 og E6 nord/syd.

Området opplever store positive endringer og omdannes fra et tradisjonelt industriområde til å bli et attraktivt byområde med mange nye boliger og arbeidsplasser. Nye serveringssteder, butikker og servicetilbud er etablert, og flere er under utvikling. med kollektivt i umiddelbar nærhet. Kun 2 minutter gange til Ensjø T-banestasjon.

Beskrivelse

Stålverksveien 2 er et meget pent kombinasjonsbygg i "bilbyen" på Ensjø, oppført i teglstein. Etasjeskillere i betong gir god bæreevne og lydisolasjon mellom etasjene.

Parkering

Det følger med 7 uteplasser til lokalene. Det er plasser på hver side av inngangen.

Ellers er det godt med parkering i gaten.

Inneholder

Lyst lokale med meget god takhøyde (ca. 3,5 meter) og store vinduer. Himlingen er senket, men kan eventuelt fjernes. Lokalet holder god standard med betong gulv, malte vegger og himlings plater. Lokalene ble pusset opp for ca. 2 år siden.

1. Etasje ca. 525 kvm bta:
Lokalet blir i dag brukt som bilbutikk/showroom.

Lokalet består av stort åpent areal, 3 kontorceller, lagerrom, toalett og kjøkken. Det er inngang gjennom stor dobbel dør i glass. Adkomsten er enkel slik at varer/biler kan kjøres rett inn fra gateplan.

Visning

Ta kontakt med megler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Både Bryn og Helsfyr var landbruksområder utenfor Oslo, som opplevde en betydelig industriutbygging på 1800-tallet, særlig ved Alnaelven på Bryn. På 1950- og 60-tallet startet imidlertid utbyggingen av en rekke kontorbygg opp på Bryn-Helsfyr, og i løpet av de seneste 10-20 årene er området blitt utviklet til ett av Oslos største og viktigste kontorområder. I kontorsammenheng ser man på Bryn og Helsfyr som ett område. Bryn-Helsfyr har mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5000 virksomheter.

Bryn grenser til Tvetenveien i nord, t-banestrekningen fra Ensjø til Brynseng i sør og ligger mellom Østensjøveien i vest og Hellerud i øst. Helsfyr ligger på begge sider av Strømsveien og grenser til Etterstad, Ensjø, Valle Hovin og Teisen.

Med bare fem minutter til sentrum med bil, gode buss- og t-baneforbindelser, kort vei til Gardermoen og leiepriser som ligger et godt stykke under Oslo Sentrum og Skøyen, har Bryn-Helsfyr-området tiltrukket seg flere bedrifter som er arbeidskraftintensive (det vil si har relativt sett lave driftsinntekter per ansatt). For disse leietakerne spiller noen hundrelapper i lavere husleie og arealeffektive lokaler en stor rolle i kampen for å holde lønnsomheten oppe. Etter hvert som det er bygd nye (og rehabilitert) arealeffektive bygg, har en rekke bedrifter flyttet til Bryn-Helsfyr fra mer kostbare kontorområder.