Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Enkeltkontorer i sentrum - Brugata 1 ved Gunerius

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Heis

Beskrivelse

Sentrumskontorene holder til i en flott bygård. Resepsjon og møterom er nylig renovert, trappeoppgang og fellearealer det samme. Det er lagt inn fiberoptikk i alle kontorer.

Beliggenhet

Inngangen til Sentrumskontorene er fra Storgata. Det er flere p-hus i nærheten og trikk- og bussholdeplass rett utenfor.

Standard

Husleien inkluderer fellesutgifter, vask av gulv og søppeltømming én gang pr. uke. I tillegg kommer abonnementsavgift på telefon med kr. 100,- pr mnd, samt fax- og portoutgifter etter forbruk. Leiekontrakten gjelder for en periode på tre år, med en gjensidig oppsigelsesfrist på tre mnd. Tre måneders depositum må etableres før innflytting.

Innhold

Vi har ledig kontorarealer fra 13 kvm opp til 72 kvm.
Pene kontorer med stripsgulv, malte veggflater og himlinger. Kontorene er forøvrig møblert med skrivebord, kontorstoler, hyller og telefon, som lånes i leieperioden.

Resepsjonen i 2. etasje kan bistå med det meste:
Mottak av beskjeder, sending av brev og fax, kopiering og frankering. Det er tilgang på fax og kopimaskin i 2. etasje. Ved siden av resepsjonen er det og tilgang til gratis lån av møterom med kjøkkenfasiliteter.

Resepsjonens er åpent hverdager kl. 09:00-15:30, lunsjpause mellom 11:30 og 12:00.
Leietakere i bygget i dag er mindre selskaper som advokater, regnskapsfirmaer, grafiske designere, dataselskaper, konsulenter mm.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Det har tradisjonelt ikke vært de store kontorlokalene i bydelen Grünerløkka, og gårdeiere i gamle og slitne bygg har ofte slitt med å fylle opp lokalene når store leietakere flytter ut. Dette har ført til at det har vært en del ombygginger av gamle næringsbygg til bolig. Grünerløkka strekker seg fra Maridalsveien/Uelands gate til Løren, og avgrenses av Tøyen og Munchmuseet på den ene siden og grensen til Torshov på den andre siden.

Men det pågår en del utbygginger i bydelen som vil gi store næringsarealer.

Vulkan

På Vulkan ved Akerselva har Aspelin Ramm og Anthon B Nilsen Eiendom utviklet det de kaller ”den lille byen i byen”. Der finner vi Dansens Hus, en ny mathall, hotell, utdanning og andre kulturaktiviteter. I tillegg er det utviklet flere kontorbygg, hvor det mest kjente er kanskje Bellona-bygget, som er et spektakulært bygg med energiklasse A.

Vulkan ligger rett ved siden av Arkitekthøgskolen. Flere av leietakerne på Vulkan er kreative virksomheter, og utbyggerne har ambisjoner om at det skal bli et levende område og en trasé mellom Oslo indre by og Grünerløkka.

Totalt vil det bli utviklet 60 000 kvadratmeter på Vulkan.

Hasle

På den gamle tomten til Arcus på Hasle er planene store. Höegh Eiendom og Bunde Eiendom tok over tomten for få år siden og skal utvikle næringslokaler for milliardbeløp. Prosjektet har fått navnet Haslelinje, og det er meningen at området skal bebygges med ca 180 000 kvadratmeter, hvorav 140 000 er næringsvirksomhet som kontorbygg, kulturattraksjoner, matbutikker, kafeer, restauranter og bilbutikker.

Planen er å bygge ut i tre faser, der boligdelen på 35 000 kvadratmeter kommer til slutt. Først er det meningen at det skal utvikles 105 000 kvadratmeter ut mot Økernveien. Haslelinje forsøkte å få på plass EDB Ergogroups nye hovedkontor, men tapte mot EDS hovedeier Telenors lokaler på Fornebu. Nå jobbes det med å få på plass en ny stor leietaker på Haslelinje, men utbyggerne mener det også er mulig å bygge ut suksessivt fra 6000-7000 kvadratmeter.