Oslo sentrum

Til leie – En av de siste muligheter for sjøutsikt på Aker Brygge. Areal fra ca. 600 kvm BTA. Fjordalléen 16

41
41
42
42
43
43
44
44
45
45
46
46
47
47
48
48
49
49
50
50
51
51
52
52
53
53
54
54
55
55
56
56
57
57
58
58
59
59
60
60
61
61
62
62
63
63
64
64
65
65
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Fellesresepsjon Garasje/P-plass Heis

Beskrivelse

BeliggenhetEiendommen ligger meget sentralt plassert på Aker Brygge med utsikt til sjøen (rett over restaurant Onda) og Bryggetorget.Dette er CBDs aller beste kontorstrøk. Det er kort vei til businessområdet Vika og Tjuvholmen.All offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, herunder Nationaltheatret stasjon, båtforbindelse fra Aker Brygge til Nesodden, Lysaker og Asker, trikk og taxiholdeplass. I tillegg er det egen gjesteparkering og flere parkeringshus i området som gjør det enkelt å komme med bil. Parkering tilgjengelig i byggets underetasje. Flere muligheter for leie av parkeringsplasser i umiddelbart nærhet, f.eks. Aker Brygge, Tjuvholmen, Vika.

StandardDette er en av de få mulighetene for kontorlokaler med denne unike beliggenheten på Aker Brygge.Lokalene som inntil nylig har huset Aker ASA, ligger i 6. etasje og planet er på totalt 2500 kvm BTA. Lokalene ligger i toppetasjene i kontordelen av bygget og har den beste interne beliggenheten med fantastisk utsikt mot sjøen og meget god utsikt mot Bryggetorget på motsatt side.Lokalene kan deles av fra ca. 600 kvm til 2500 kvm BTA. Det er lagt opp til felles kantine for leietakerne i denne etasje.Det er stor fleksibilitet i lokalene og de kan skreddersys en ny leietaker med høy kontorstandard. Ventilasjonssytemet vil bli helt nytt og alt av andre overflater vil bli pusset opp med nye toalettkjerner.Lokalene fremstår som lyse med store vindusflater. Lokalene er gjennomgående med sjøutsikt fra flere sider.Inngangspartiet eri totaloppusset og gir et meget godt førsteinntrykk. Det vil bli sosiale soner med sittegrupper.I tillegg tilbys leietaker tilgang til felles sykkelparkering i eget avlåst rom med tilgang til garderobanlegg med dusjer og garderobeskap vil det gis mulighet for sykkelparkering med dusj og garderober i underetasjen. Parkeringsanelgget på Aker Brygge har tilbud både til korttidsparkerende og for kontraktsparkering

ParkeringParkering i byggets underetasje og/eller i nærliggende parkeringshus på Aker Brygge.

VisningEtter avtale med megler.

Ledig fraLokalene er under oppgradering, men vil kunne tilpasses den enkelte leietakers ønskerog tilpasninger. Lokalene kan ferdigstilles for leietaker ca. 6 mnd etter inngått leieavtale eller etter nærmere avtale.

Arbeidsplasser70-120 personer på hvert plan.

Ansvarlig meglerJørn Skovly

MatrikkelinformasjonKommunenr: 301
Gårdsnr: 209
Bruksnr: 446
Seksjonsnr: 36

Det gamle verftsområdet til Akers Mekaniske Verksted ble på slutten av 80-tallet transformert til Aker Brygge, det som da var Oslos desidert råeste kontorområde. Hit flyttet bedrifter innenfor finans, juss og rådgivning, og leieprisene var de høyeste i byen. Et yrende uteliv bidro samtidig til at Aker Brygge ble en av Oslos best besøkte plasser, med over 12 millioner besøkende i året.

De seneste årene er Aker Brygge blitt litt utdatert, både når det gjelder byggenes kvalitet og status blant leietakere. Norwegian Property, som eier flesteparten av kontorbyggene på Aker Brygge, har derfor satt i gang et omfattende rehabiliteringsprosjekt. Det skal investeres 1,5 milliarder kroner og alle kontorbyggene skal gjennom en totalrenovering. Sjøkanten skal åpnes opp, og butikkene vil bli utviklet på gateplan. De ”nye” lokalene på Brygga vil bli energieffektive og får en arealeffektivitet som vil bidra til at leietakere får lavere leiekostnader per ansatt.

Tjuvholmen

De seneste to-tre årene har Tjuvholmen seilt opp som det aller ypperste når det gjelder nye kontorlokaler. Totalt er det bygd 150 000 kvadratmeter på Tjuvholmen, hvorav over halvparten er boliger. Totalt vil det være 900 leiligheter på Tjuvholmen.

En rekke kontorbygg er satt opp og inneholder leietakere i høystatusbransjer som finans, juss og rådgivning. Det er blitt investert 8 milliarder kroner på Tjuvholmen. og 1500 ansatte får det som sin arbeidsplass når alt er ferdig utbygd.

I tillegg til et rikt uteliv, med restauranter, utesteder og kunstgallerier, har Tjuvholmen et bredt kulturtilbud. I 2012 åpner Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst på Tjuvholmen. Det flotte bygget er tegnet av den italienske arkitekten Renzo Piano og vil også huse advokatfirmaet BA-HR.

Beliggenheten til Aker Brygge og Tjuvholmen er svært sentral, med kort vei til Nationaltheatret stasjon, hvor man finner Flytoget, lokaltog, intercitytog, trikk, buss og t-bane.

Aker Brygge og Tjuvholmen er det mest konjunkturfølsomme av kontorsegmentene i Oslo. Her stiger prisene mest i oppgangstider, og her faller prisene mest i nedgangstider. Leieprisene ligger et godt stykke over de andre kontorområdene i Oslo. Leietakerne som søker seg til Aker Brygge og Tjuvholmen er typisk aktører innenfor finans, shipping, eiendom, rådgivning, samt advokatselskaper. Både betalingsviljen og betalingsevnen er stor blant leietakerne i området, og det er knyttet ikke så rent lite med prestisje til å skaffe seg de "beste" lokalene, gjerne med fjordutsikt.