Oslo sentrum

Til leie – Dronning Eufemias gate 42

Kontorlokaler - Fasade
Kontorlokaler - Fasade
Kontorlokaler - Fasade
Kontorlokaler - Fasade
Kontorlokaler - Fasade
Kontorlokaler - Fasade
Kontorlokaler - Fasade
Kontorlokaler - Fasade
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Plan 2
Plan 2
Plan 3
Plan 3
Plan 4
Plan 4
Plan 5
Plan 5
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET
  • VEDLEGG

Beskrivelse

DEG 42 er det siste bygget i Barcode-rekken og med dette ferdigstilles utbyggingen av Barcode. Med sitt arkitektoniske uttrykk og unike beliggenhet er DEG 42 symbolet på det moderne og urbane Oslo. Bygget er inspirert av The Meatpacking Distict i New York, og har spennende designelementer som «pop out» lokaler for møter og workshops.

Se byggets nettside DEG 42 for mer detaljert informasjon.

Barcode er Oslos nye skyline

Barcode ligger midt i Bjørvika. Her bor og jobber det ca 10 000 mennesker, og i tillegg kommer det flere tusen besøkende til området hver dag. Dette gir området puls og et yrende byliv. På bygulvet i Barcode finner du et godt utvalg av ulike serveringssteder, forretninger og tjenestetilbud. I løpet av året vil flere spennende kunstaktører også åpne dørene for publikum.

Barcode har vunnet flere priser for sin karakteristiske arkitektur. Blant annet Cityprisen (2013) som Oslo S Utvikling AS (OSU) vant sammen med de tre arkitektkontorene MVRDV/DARK/a-lab med følgende juryuttalelse:

«…kombinasjonen av et sterkt plangrep, særegen arkitektur og ikke minst dristighet, handlekraft og gjennomføringsevne hos utviklerne, sikrer en helhetlig og markant utbyggelse. Barcode vil derfor bli stående som et monument over det enorme løftet hele fjordbyutviklingen har vært for Oslo som by.»

Lounge-atmosfære
Designet på restauranten i 10. etasje er preget av en avslappende og behagelige lounge-atmosfære. Fra kjøkkenet serveres det sunne og næringsrike råvarer. Du kan spise under åpen himmel på takterrassen med panoramautsikt over fjorden og byen.

Adkomst
DEG 42 har adkomst fra begge sider av bygget. Norges største kommunikasjonsknutepunkt Oslo Sentralstasjon ligger kun 4 minutters gange unna. Det er kort vei til flytoget som tar deg til Oslo Lufthavn Gardemoen på kun 19 minutter.

Eier
Wahl Eiendom etablerte sin eiendomsvirksomhet i 1984 og er aktive i hele Norge med hovedfokus på Oslo, Bergen og Trondheim. I all hovedsak er virksomheten knyttet til kontor og handelseiendom, med et svært langt perspektiv. Alle eiendommer forvaltes in-house og det legges et stort fokus på service, tilgjengelighet og oppfølging av leietakerne så vel som eiendomsmassen.

Arealtabell

Plan 5 527 kvm kontor
Plan 4 551 kvm kontor
Plan 3 527 kvm kontor
Plan 2 472 kvm kontor

Fasiliteter

Egen sykkelparkering
Garderober med dusj
EL-bil parkering

Ledig fra

Ledig nå

Allerede for tusen år siden var Bjørvika en møteplass der Alna rant ut i Oslofjorden. Elven dannet grunnlaget for en liten jordbruksbygd som vokste jevnt og trutt. Det var i Bjørvika utgangspunktet til Oslo ble lagt, og tusen år senere er dette igjen blitt ett av byens mest sentrale områder.

Bjørvika-planen, som ble vedtatt i 2003, er den mest omfattende byutviklingen i Oslos historie. Her bygges totalt over 5 000 boliger og 20 000 arbeidsplasser. I tillegg kommer noen av landets viktigste kulturinstitusjoner, slik som Operaen, Munch- og Stenersen-museet og nytt hovedbibliotek for Deichman.

Dronning Eufemias gate, en 700 meter lang og 43 meter bred aveny, er hovedåren i Bjørvika. Som en forlengelse av Prinsens gate, knytter den bydelen sammen med Kvadraturen og selve kjernen i Oslo sentrum. I østre ende ligger middelalderparken og gamlebyen. Konsentrasjonen av publikumsrettede kulturinstitusjoner, offentlige byrom, kontorer og boliger gjør gaten til en av Oslos viktigste adresser i fremtiden.

Sentralt beliggende i Bjørvika, langs Dronning Eufemias gate, utgjør Barcode det kommersielle tyngdepunktet i bydelen. 12 bygg, med til sammen 400 leiligheter og 10 000 arbeidsplasser, er satt sammen for å danne en ny type urbanitet. Hvert enkelt bygg har en sterk identitet, samtidig som totaliteten har gitt en helt særegen arkitektonisk opplevelse.

Foruten boliger og kontorarbeidsplasser oppover i etasjene er det lagt handels- og bevertningsarealer på bakkeplan i hele Barcode. Her etableres det fortløpende et mylder av butikker, restauranter, caféer etc. Disse skal ivareta ikke bare brukerne av byggene, men også en betydelig mengde tilreisende besøkende og turister. Barcode er allerede regnet som en av hovedstandens viktigste attraksjoner og mest yndete fotomotiv.

Den spennende byutviklingen og Barcodes plassering inntil Norges største kollektivknutepunkt, kombinert med arkitektur som vektlegger åpenhet, teknologi og innovasjon, har tiltrukket seg noen av de mest fremtidsrettede aktørene i norsk næringsliv. Bedrifter som PwC, KLP, DNB og Deloitte var alle tidlig ute med å sikre seg posisjon i Oslos nye skyline, med langsiktige kontrakter på hvert sitt enbruker-bygg. Dette gjør at Barcode i all hovedsak er utsolgt for kontorarealer i overskuelig fremtid, med unntak av rekkens eneste flerbrukerbygg – DEG16.