Oslo vest

Til leie – DRAMMENSVEIEN 123 - KONTORLOKALER MIDT PÅ SKØYEN

Skøyen
Skøyen
Drammensveien
Drammensveien
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
31
31
32
32
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Fellesresepsjon Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Moderne og representativt kontorbygg som ble ferdigstilt i 1999. Arealene er fordelt på 6 plan samt eget parkeringsanlegg under bygget. Bygget holder høy standard med et hyggelig og representativt inngangsparti. Bygget utgjør totalt ca. 10 000 m².

Øvrige leietakere i bygget

Cenium AS
Aktuardrift
Høegh Liner
A2 Norge AS
Parisco AS
Foinco
Merck AS
Ross Offshore
Collector Norge AS
Kvänum Kjøkken

Beliggenhet

Drammensveien 123 ligger meget sentralt til på Skøyen. Området er kjent for sitt pulserende kontorliv kombinert med bolig og handel. Det er tilgang på de fleste servicetilbud i nærmiljøet. Eiendommen er omgitt av store trær og er litt tilbaketrukket fra Drammensveien, med kort vei til Frognerparken og sentrum vest. Skøyen er et svært veletablert kontorkluster med gjennomgående høy standard og god mix av både nasjonale og internasjonale aktører.

Med bil er det er rask og enkel adkomst både fra E18 og Ring 3.

Alt av Offentlig kommunikasjon rett ved døren. Rett utenfor bygget ligger buss- og trikkeholdeplass, med hyppige avganger til/fra Oslo sentrum og omegn.

Det er ca. 7 minutter rolig gange til Skøyen togstasjon, med lokal- region- og Flytog.

Standard

Byggets arkitektoniske utforming og materialvalg sørger for moderne og funksjonelle lokaler av høy kvalitet. Arealene vil være rehabilitert ved innflytting.

Tekniske anlegg av god standard, som bl.a. ventilasjon, kjøling og fullsprinkling.

Innhold

Lokalene fremstår åpne og fleksible, og vil bli levert leietaker i henhold til byggets materialdokument i den planløsning leietaker ønsker.

Det legges opp til moderne og god standard med mye glass og harde tepper. Lokalene kan ferdigstilles ila. 2-3 måneder etter signering av leiekontrakt samt enighet rundt ønsket planløsning.

Det er svært god takhøyde i bygget, med gjennomgående dagslys. Arealeffektiviteten er høy, og det legges opp til fleksible løsninger.Fellesfasiliteter

Bygget byr på gode fellesfasiliteter, som felles kantine med direkte utgang til flott opparbeidet hage med sitteplasser. Gode fellesareal med sittegrupper og uformelle møteplasser i byggets inngangsplan. Dusj, sykkelparkering og takterasse.Parkering

Mulighet for leie av parkering i byggets eget p-hus. Det er også tilgang på sykkelparkering inne og ute.Ledig kontorareal

Plan 2: 590 kvm. Ledig.

Plan 3: 590 kvm. Ledig.

Plan 4: 590 kvm. Ledig.

Plan 5: 440 kvm. Ledig.

Mindre avvik kan forekomme. Tallene er BTA.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 3
Bruksnr: 18

Skøyen fikk jernbanestasjon så tidlig som i 1872, noe som ga grunnlaget for en betydelig industriutvikling. Store deler av området var preget av industri helt frem til 1970- og 80-tallet, da det søndre Skøyen-området ble transformert til et kontorområde. Samtidig ble det nordlige Skøyen utviklet til et boligområde. Skøyen er imidlertid et lite og begrenset område.

Skøyen har vokst frem som et attraktivt og etablert kontorområde de to seneste tiårene, med moderne bygg som huser forskjellige typer bedrifter. Mens prestisjeområdet CBD (Vika, Aker Brygge og Tjuvholmen) har de høyeste leieprisene og leietakere med høy betalingsvilje innenfor bransjene finans og juss, er leienivåene mer moderate på Skøyen. Bedriftene i området er ofte kunnskapsbedrifter innenfor bransjer som informasjonsteknologi, ingeniørtjenester, revisjon og konsulenttjenester.

Gjennom 90-tallet og det siste tiåret har eiendomsutviklere satt opp en rekke kontorbygg på Skøyen. Plasskrevende virksomheter som Norges Varemesse er blitt flyttet ut av området og erstattet med nye kontorbygg. De seneste årenes utbygging på Skøyen har bidratt til at mesteparten av næringstomtene allerede er blitt bygd ut. Utvalget av mulige nybygg er dermed begrenset. Torstein Tvenges eiendomsselskap Fram Eiendom har imidlertid vært en av de få som har utviklet nytt på Skøyen den seneste tiden, blant annet med et kontorbygg på 20 000 kvadratmeter rett ved siden av Skøyen stasjon. Ellers har Norwegian Property kjøpt Essos bensinstasjonstomt i Drammensveien 149. Der skal det utvikles et nytt kontorbygg på inntil 12 000 kvadratmeter.

Selv om det er få muligheter til å komme inn i nybygg på Skøyen, er mange av de annonserte lokalene moderne og relativt sett nye. I tillegg vil flere eiendommer bli rehabilitert og rustet opp til den nødvendige standarden.