Oslo sentrum

Til leie – Dokkveien 1 - Terminalbygget på Aker Brygge

Terminalbygget på Aker Brygge - Kontor
Terminalbygget på Aker Brygge - Kontor
Terminalbygget på Aker Brygge - Kontor
Terminalbygget på Aker Brygge - Kontor
Terminalbygget på Aker Brygge - Kontor
Terminalbygget på Aker Brygge - Kontor
Terminalbygget på Aker Brygge - Kontor
Terminalbygget på Aker Brygge - Kontor
Plan 2 - 470 kvm
Plan 2 - 470 kvm
Plan 2 - 470 kvm
Plan 2 - 470 kvm
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET
  • VEDLEGG

Beskrivelse

TERMINALBYGGET - HOVEDINNGANGEN TIL AKER BRYGGE
Bygget markerer hovedinngangen til Aker Brygge og vil stå som et fremtidsrettet signalbygg med unike indre og ytre kvaliteter. Nye høyreiste kontorinnganger over to etasjer vil stå tydelig ut i bybildet og skape en solid profesjonell identitet. Bygget gjennomgår i disse dager en full transformasjon og fornyelse både innvendig og utvendig.

Her kan du se en presentasjon av nye Aker Brygge:
Aker Brygge
Aker Brygge - NPRO

Planløsning
Vi får ledig 470 kvm bTA i Terminalbygget 2.etg.
Med adresse Dokkveien 1 deler man inngangsparti med Kistefos, Advokatfirmaet Wiersholm og DNO.
Lokalene ble totalrehabilitert i 2014 og fremstår i meget god stand, med god takhøyde, gjennomlys fra vinduer som går fra gulv til tak langs hele fasaden, meget godt inneklima og toppkvalitet på tekniske løsninger.
Lokalet inneholder: 3 møterom, 2 stillerom, 4 teamkontorer og åpent kontorlandskap.
I tillegg finnes patcherom, kjøkken, bøttekott og lager/print.

Lokalene kan overtas fullt møblert, også med pc`r og telefoner.
Tidligere leietaker satt på meglerbord (små bord) og var 35 ansatte i lokalet.

Se 360-presentasjon av lokalene her: Virtuality 360

Adkomst
I umiddelbar nærhet finnes både t-bane, buss, trikk, Flytoget, lokaltog, Intercity-tog og ferger.

Enkel adkomst med bil: direkte avkjøring fra E18.
Parkeringsplasser på Aker Brygge kan leies direkte av Europark, tlf. 22 01 94 94. I tillegg er det kort avstand til ytterligere parkeringshus i Vika området.

Omgivelser
På Aker Brygge gjennomgår kontorbygg, butikker, restauranter, servicefunksjoner og utearealer en full transformasjon og total fornyelse. De industrihistoriske bygningenes egenart fremheves, nybygg med spennende arkitektonisk utformning skal reises og tilbudet innen shopping og servering styrkes og rendyrkes.

Kontorene i Terminalbygget vil fremstå imøtekommende og lett tilgjenglige, med en attraktiv, innovativ og tydelig profesjonell identitet.

NPRO Kundesenter
Kundesenteret bidrar til å skape en enklere hverdag for deg som kunde. Vi svarer på spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått eller leiekontrakten. Vi skaffer nye adgangskort eller sørger for at en av våre vaktmestere raskt stiller opp ved behov. Ingen henvendelse er for liten, ei heller for stor.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vi alltid lett tilgjengelige, raske og pålitelige.

Fasiliteter

Parkering
Meget god ventilasjon
Heis
Alarm
Bredbåndstilknytning
Høy areakeffektivitet
Eget kundesenter

Ledig fra

Etter avtale

Det gamle verftsområdet til Akers Mekaniske Verksted ble på slutten av 80-tallet transformert til Aker Brygge, det som da var Oslos desidert råeste kontorområde. Hit flyttet bedrifter innenfor finans, juss og rådgivning, og leieprisene var de høyeste i byen. Et yrende uteliv bidro samtidig til at Aker Brygge ble en av Oslos best besøkte plasser, med over 12 millioner besøkende i året.

De seneste årene er Aker Brygge blitt litt utdatert, både når det gjelder byggenes kvalitet og status blant leietakere. Norwegian Property, som eier flesteparten av kontorbyggene på Aker Brygge, har derfor satt i gang et omfattende rehabiliteringsprosjekt. Det skal investeres 1,5 milliarder kroner og alle kontorbyggene skal gjennom en totalrenovering. Sjøkanten skal åpnes opp, og butikkene vil bli utviklet på gateplan. De ”nye” lokalene på Brygga vil bli energieffektive og får en arealeffektivitet som vil bidra til at leietakere får lavere leiekostnader per ansatt.

Tjuvholmen

De seneste to-tre årene har Tjuvholmen seilt opp som det aller ypperste når det gjelder nye kontorlokaler. Totalt er det bygd 150 000 kvadratmeter på Tjuvholmen, hvorav over halvparten er boliger. Totalt vil det være 900 leiligheter på Tjuvholmen.

En rekke kontorbygg er satt opp og inneholder leietakere i høystatusbransjer som finans, juss og rådgivning. Det er blitt investert 8 milliarder kroner på Tjuvholmen. og 1500 ansatte får det som sin arbeidsplass når alt er ferdig utbygd.

I tillegg til et rikt uteliv, med restauranter, utesteder og kunstgallerier, har Tjuvholmen et bredt kulturtilbud. I 2012 åpner Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst på Tjuvholmen. Det flotte bygget er tegnet av den italienske arkitekten Renzo Piano og vil også huse advokatfirmaet BA-HR.

Beliggenheten til Aker Brygge og Tjuvholmen er svært sentral, med kort vei til Nationaltheatret stasjon, hvor man finner Flytoget, lokaltog, intercitytog, trikk, buss og t-bane.

Aker Brygge og Tjuvholmen er det mest konjunkturfølsomme av kontorsegmentene i Oslo. Her stiger prisene mest i oppgangstider, og her faller prisene mest i nedgangstider. Leieprisene ligger et godt stykke over de andre kontorområdene i Oslo. Leietakerne som søker seg til Aker Brygge og Tjuvholmen er typisk aktører innenfor finans, shipping, eiendom, rådgivning, samt advokatselskaper. Både betalingsviljen og betalingsevnen er stor blant leietakerne i området, og det er knyttet ikke så rent lite med prestisje til å skaffe seg de "beste" lokalene, gjerne med fjordutsikt.