Oslo sentrum

Til leie – Cort Adelers gate 20

Kontorlokaler - Fasade
Kontorlokaler - Fasade
Kontorlokaler - Inngang
Kontorlokaler - Inngang
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Plan 1
Plan 1
Plan U
Plan U
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET
  • VEDLEGG

Beskrivelse

Ny rehabilitert kontorseksjon i 1. og u-etasje.

Lokalet
Det ledige lokalet ligger i 1.- og underetasje (lys) med inngang fra gateplan. Det er parkerings- muligheter i bakgården med direkte utgang fra baksiden. Lokalet er innredet med celle- kontorer og noe åpne landskap samt møterom. Det er et lekkert kjøkken med spise plass i den lyse underetasjen.

Lokalet ble totalrehabilitert i 2010. For å nevne noe; Nytt ventilasjonsanlegg, nye overfater herunder bla. Armani tepper, 1-stavs eikeparkett og plassbygde innredninger. Arbeidene er svært godt uført og lokalet gir et solid og eksklusivt ut- trykk.

Dette er lokaler man kan flytte rett inn i!

360 virtual tour

Beliggenhet
Lokalet ligger på hjørnet Cort Adelers gate/ Huitfeldts gate.
Nationaltheatret stasjon ligger kun 3 minutters gange fra lokalet med alt av kollektiv trans- port. Det er enkel adkomst for kjørende med gode parkeringsmuligheter i området og fere parkeringshus i umiddelbar nærhet.

Kommunikasjon
Meget enkel adkomst via offentlig transport med kun et par minutters gange til Flytog, tog, og T-bane på Nationaltheatret stasjon. Busstasjon i Munkedamsveien og trikkestopp i Cort Adelers gate.

Gårdeier kan tilby leie av parkeringsplasser i bakgården.

Nærmeste parkeringshus er i Vika, House of Oslo. Parkeringshuset er åpent 24-timer i døgnet alle dager. For mer informasjon, besøk Q-park på www.q-park.no.

Nærmeste holdeplass
Trikk: Ruseløkka, Solli Plass, Nationaltheatret
Buss: Solli Plass, Munkedamsveien, Nationaltheatret
T-bane: NationaltheatretTog: Nationaltheatret stasjon med lokal-,regional- og flytog

Andre transportmidler
Bil: Parkering i House of Oslo, Konserthuset, Saga p-hus, Vikabuen p-hus og Vestre Vika p-hus m. .
Taxi: Utenfor Saga kino i Stortingsgata 28
Båt: Fra Aker Brygge til Nesodden og Asker

Standard/ tekniske opplysninger
Det er balansert ventilasjon med supplering av kjølebafler. Oppvarming foregår via fjernvarme. Det er et avansert lysstyringsanelgg av svært høy kvalitet. Kjøkken og hvitevarer av høy kvalitet.

Ledig fra

Q2 2017

Det gamle arbeiderklassestrøket Vika, som var ett av Oslos verste slumstrøk, ble jevnet med jorden på 1950- og 60-tallet. I stedet ble det bygd forretningsbygg i området som knapt har registrerte innbyggere. Vika ligger mellom Aker Brygge, Ruseløkka, Kvadraturen og Akershusstranda og grenser i nord mot Karl Johans gate.

I Vika finner man Oslo Rådhus, Oslo konserthus, Stenersenmuseet, Nobels Fredssenter, kinoer som Klingenberg, Saga og Vika Kino, samt en rekke hoteller. Vika har også en rekke spisesteder og barer/utesteder.

Vika er blitt ett av de aller mest attraktive kontorområdene i Oslo, med moderne og flotte bygg som huser høystatusvirksomheter innenfor finans, juss og rådgivning. Vika ligger i det såkalte CBD-området (sentrale businessdistriktet, med høystatus leietakere). CBD-området er det mest konjunkturfølsomme av segmentene i Oslo og omegn. Her stiger prisene mest i oppgangstider, og her faller prisene mest i nedgangstider. Ser vi på leietakerne som søker seg til området, er det typisk aktører innenfor finans, shipping, eiendom, rådgivning, samt advokatselskaper. Dette er aktører som i hovedsak rekrutterer arbeidskraft fra Oslo vest og Bærum, og der leiekostnadene som regel betyr lite for inntjeningen til virksomheten. Både betalingsviljen og betalingsevnen er stor blant leietakerne i CBD-området, og det er knyttet ikke så rent lite med prestisje til å skaffe seg de "beste" lokalene, gjerne med fjordutsikt.

Beliggenheten for aktørene som etablerer seg i Vika er helt sentral, også med tanke på nærheten til kundene og samarbeidspartnere. Det er kort vei til knutepunktet Nationaltheatret stasjon, der det er flytogforbindelse og T-banestasjon. Det er også en rekke busser og trikker som stopper i nærheten av arbeidsplassene, samt båtforbindelse til Nesodden. Parkeringsdekningen i Vika er derimot dårlig, og leie av parkeringsplasser er kostbart.