Rogaland

Til leie – Byfjordparken - Flotte nye lokaler rett ved sentrum i Stavanger

Byfjordparken
Byfjordparken
Dusavik
Dusavik
GMC Eiendom
GMC Eiendom
Næringslokaler til leie
Næringslokaler til leie
Kontor til leie
Kontor til leie
9
9
6
6
8
8
7
7
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Alarm, Bredbåndstilknytning, Fellesresepsjon, Garasje/P-plass, Kantine

Beskrivelse

I Byfjordparken bygges det 56 000 kvadratmeter topp moderne, miljøvennlige og fleksible næringslokaler med suveren utsikt over Byfjorden og promenade inn til Torget. Byfjordparken blir Stavangers nye grønne bydel ved den blå fjorden - og kanskje stedet der din virksomhet skal utvikle seg videre?

Adkomst

Fra Byfjordparken er det 1,7 kilometer til Torget i Stavanger sentrum – ca. 3 minutter med bil, 7 minutter med sykkel og det tar under 20 minutter å gå. Bussen, som tar 8 minutter, går 4 ganger i timen.

Beliggenhet

Byfjordparken blir et inspirerende sted å arbeide, der man både kan yte og nyte - rett ved sentrum, ved fjorden, i grønne parkomgivelser.

Byfjordparken bygges ut på et tidligere industriområde og vil åpne tilgangen til fjorden for publikum. Byfjordparken inkluderer også leiligheter, som vil ligge i 11 bygg ovenfor næringsbyggene. Det er også lagt til rette for etablering av servicetilbud. Bedriftene i Byfjordparken blir en del av et dynamisk og kompetansebasert næringsliv med bedrifter som DNV GL, Centrica, DSD og SR-Bank like i nærheten.

Nærheten til sentrum og plasseringen rett ved fjorden gjør Byfjordparken unik. Eiendommen ligger 1,7 km fra Torget, langs den såkalte Sentrum-Nord-aksen, med god kommunikasjon til sentrum.

Standard

Byfjordparken bygges for folk og fremtiden, og vil tilby moderne, attraktive kontorlokaler i et trivelig miljø.

Næringsbyggene blir bygd som BREEAM-sertifiserte passivhus, noe som innebærer høy kvalitet, høy miljøstandard og lavt energiforbruk.

Innhold

Byfjordparken består av 9 næringsbygg med et åpent kaiområde foran seg. Byggene vil bli et nytt landemerke ved innseilingen til byen.
Innendørs vil lokalene være lyse og effektive, med stor fleksibilitet for for tilpasning til egne behov.
Med fleksible leiearealer, er Byfjordparken ideell for virksomheter i de fleste størrelser.