Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Bryn: Nyrehabilitert kontor-/showroom på ca. 200 kvm bta. m/god beliggenhet.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Bredbåndstilknytning
Moderne
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
200 kvm 3 Kontor, Kontorlokaler

Beliggenhet

Sentralt beliggende eiendom på Bryn. Området er populært på grunn av sin gunstige logistikk messige beliggenhet ved Ring 3 og E6.

Eiendommen ligger i retning Alnabru med umiddelbar nærhet til Oslo S. Lett tilgjengelig med bil og kollektivt.

Kommunikasjon:
Bussholdeplass i Tvetenveien med rute 66, 76 og 102. Fra Bryn togstasjon er det togforbindelse til Lillestrøm og Drammen. Det er ca. 5 minutters gange til togstasjonen og 10 min. gange til t-banen. De mange rutene gjør det enkelt og effektiv å bruke offentlig kommunikasjon.

Beskrivelse

Gården er fra 1972 og består av 5. etasjer. I bygget er det i dag kontor-/lagerlokaler og showroom.

Eiendommen ble rehabilitert utvendig for noen år siden og har de siste to årene blitt oppgradert innvending med nytt ventilasjonsanlegg, toaletkjerner er pussetopp og oppgangen.

Lokalene kan tilpasses etter ny leietakers ønsker.
Det er heis i bygget.

Parkering

Det er mulig å leie parkering på eiendommen. God parkeringsdekning på eiendommen og gratis gjesteplasser.

Ellers gateparkering.

Inneholder

3. Etasje ca. 200 kvm bta:

Lokalet ble pusset opp for dagens leietaker for et par år siden. Lokalene er inndelt med åpent landskap med plass til 10-15 pulter, kjøkken med spiseplass, møterom og lager/arkiv.

Lokalene kan bygges om til ny bruker etter ønske om standard og utforming.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Både Bryn og Helsfyr var landbruksområder utenfor Oslo, som opplevde en betydelig industriutbygging på 1800-tallet, særlig ved Alnaelven på Bryn. På 1950- og 60-tallet startet imidlertid utbyggingen av en rekke kontorbygg opp på Bryn-Helsfyr, og i løpet av de seneste 10-20 årene er området blitt utviklet til ett av Oslos største og viktigste kontorområder. I kontorsammenheng ser man på Bryn og Helsfyr som ett område. Bryn-Helsfyr har mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5000 virksomheter.

Bryn grenser til Tvetenveien i nord, t-banestrekningen fra Ensjø til Brynseng i sør og ligger mellom Østensjøveien i vest og Hellerud i øst. Helsfyr ligger på begge sider av Strømsveien og grenser til Etterstad, Ensjø, Valle Hovin og Teisen.

Med bare fem minutter til sentrum med bil, gode buss- og t-baneforbindelser, kort vei til Gardermoen og leiepriser som ligger et godt stykke under Oslo Sentrum og Skøyen, har Bryn-Helsfyr-området tiltrukket seg flere bedrifter som er arbeidskraftintensive (det vil si har relativt sett lave driftsinntekter per ansatt). For disse leietakerne spiller noen hundrelapper i lavere husleie og arealeffektive lokaler en stor rolle i kampen for å holde lønnsomheten oppe. Etter hvert som det er bygd nye (og rehabilitert) arealeffektive bygg, har en rekke bedrifter flyttet til Bryn-Helsfyr fra mer kostbare kontorområder.