Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Bryn/Alna: Ledig kontorlokaler på ca. 126 kvm bta. God beliggenhet.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Alarm
Bredbåndstilknytning
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
15 kvm 1 Lager
126 kvm 2 Kontor

Beliggenhet

Smalvollveien 6 er en kombinasjonseiendom beliggende sentralt på Bryn i retning Alnabru og med kort vei til Oslo S. Området er populært på grunn av sin logistikk messig gunstig beliggenhet.

Lett tilgjengelig med bil via Ring 3 eller E6.

Offentlig kommunikasjon:
Fra Bryn togstasjon er det togforbindelse til Lillestrøm, Oslo og Drammen. Det er ca. 3 minutters gange til togstasjonen på Bryn og 15 min. gange til t-banen.

De mange rutene gjør det enkelt og effektivt å bruke offentlig kommunikasjon.

Beskrivelse

Næringseiendom oppført over 3 etasjer.

Eiendommen/lokalene har følgende fasiliteter:
* Alle kontorene er kablet.
* Fiberlinjer i bygget.
* Etasjen har eget kjøkken.
* Det er mulig å leie container av gårdeier som kan stå på tomten, dersom det er behov for lagring.
* Eiendommen har vakthold og alarm tilknyttet vaktselskap.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse.

Parkering

Parkering på eiendommen.

Inneholder

2. Etasje ca. 126 kvm bta:
Lokalene er i dag oppdelt i 4 kontorer av ulike størrelser. To enkeltkontor med plass til 1-2 personer og 2 større grupperom med plass til 2-4 personer, disse rommene kan eventuelt brukes som møterom. Det er også plass til 2-4 personer i åpent landskap

I tillegg er det kjøkken og to toaletter.

Lokalene kan tilpasses ny bruker ved behov.

Visning

Etter avtale med megler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Både Bryn og Helsfyr var landbruksområder utenfor Oslo, som opplevde en betydelig industriutbygging på 1800-tallet, særlig ved Alnaelven på Bryn. På 1950- og 60-tallet startet imidlertid utbyggingen av en rekke kontorbygg opp på Bryn-Helsfyr, og i løpet av de seneste 10-20 årene er området blitt utviklet til ett av Oslos største og viktigste kontorområder. I kontorsammenheng ser man på Bryn og Helsfyr som ett område. Bryn-Helsfyr har mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5000 virksomheter.

Bryn grenser til Tvetenveien i nord, t-banestrekningen fra Ensjø til Brynseng i sør og ligger mellom Østensjøveien i vest og Hellerud i øst. Helsfyr ligger på begge sider av Strømsveien og grenser til Etterstad, Ensjø, Valle Hovin og Teisen.

Med bare fem minutter til sentrum med bil, gode buss- og t-baneforbindelser, kort vei til Gardermoen og leiepriser som ligger et godt stykke under Oslo Sentrum og Skøyen, har Bryn-Helsfyr-området tiltrukket seg flere bedrifter som er arbeidskraftintensive (det vil si har relativt sett lave driftsinntekter per ansatt). For disse leietakerne spiller noen hundrelapper i lavere husleie og arealeffektive lokaler en stor rolle i kampen for å holde lønnsomheten oppe. Etter hvert som det er bygd nye (og rehabilitert) arealeffektive bygg, har en rekke bedrifter flyttet til Bryn-Helsfyr fra mer kostbare kontorområder.